Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016

Το όνομά του είναι συνυφασμένο με την επιτυχία. Μέσα από τους ρόλους του στη μικρή οθόνη χτύπησε κόκκινο στις τηλεθεάσεις είτε ως “Σάκης ο υδραυλικός” είτε ως ο αγροίκος “Διαμαντής” στο “Κάτω Παρτάλι”.

Γεννημένος καλλιτέχνης -και αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του- δηλώνει πως όσο αντέχει δεν πρόκειται να αποχωριστεί ούτε για μια στιγμή το θεατρικό σανίδι. Τον συνάντησα στη θεατρική σκηνή «Αβάκιο-Παιδικό Στέκι», σε ένα διάλειμμα από την παράσταση “Πρίγκιψ και φτωχός” όπου πρωταγωνιστεί και μου άνοιξε την καρδιά του, μιλώντας σταράτα και με αφοπλιστική ειλικρίνεια για όλους και όλα.

Ο Τάσος Χαλκιάς παρά τις δυσκολίες που συνάντησε όχι μόνο δεν είναι προσηλωμένος στο παρελθόν, αλλά με τη δύναμη και το πάθος που αντλεί από τη δουλειά και την οικογένειά του νιώθει πως δεν έχει να φοβάται τίποτα.

Πιστεύετε πως η γυναίκα σας είναι το άλλο σας μισό;
Δεν πιστεύω στα μισά αλλά στα ολόκληρα, και μάλιστα σε αυτά που θα ολοκληρωθούν!

Δεν φτάσατε σε σημείο να πείτε “χωρίζουμε”;
Όχι ποτέ. Πιστεύω χωρίζουν οι αδύναμοι. Οι δυνατοί, αν αγαπιούνται, δεν χωρίζουν. Το να χωρίσει ένα ζευγάρι που αγαπήθηκε εξαιτίας ενός τρίτου προσώπου είναι σαχλαμάρες.

Θα συγχωρούσατε την απιστία;
Δεν θεωρώ τίποτα απιστία. Εάν υπήρχε συναισθηματικός λόγος που θα πήγαινε με άλλον, όχι μόνο συγχωρώ την απιστία αλλά την αποδέχομαι! Για λόγους, όμως, εκδικητικούς, χωρίζω.

Πιστός υπήρξατε στο γάμο σας;
Και ναι και όχι. Άφησα μερικές φορές το συναίσθημά μου να υπερισχύσει.

Το είπατε στη σύζυγό σας;
Το ξέρει. Δεν θέλησε, όμως, να το διαλύσει, γιατί πίστεψε πως δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος. Και έτσι το κράτησε. Αλίμονο δεν υπάρχει ζευγάρι που να μην έχει περάσει μέσα από τέτοια στοιχεία. Σίγουρα κάτι θα σου συμβεί που θα σε φέρει αντιμέτωπο με ένα δίλημμα.
Δημοσιεύτηκε: 1:16 π.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
loading...
Περισσότερα: ,


Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες
Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!