Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016

Όλοι μιλάν γι’αυτή, χωρίς αυτήν… Είναι το πρόσωπο κλείδι του συγκλονιστικού τροχαίου με τον Παντελή Παντελίδη…

Η Φρόσω Κυριάκου, ένα παιδί 21 ετών βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα εντελώς ξαφνικά. Είναι ο μοναδικός από τους τρεις επιβαίνοντες στο τζιπ του Παντελή Παντελίδη, που μπορεί να πει την αλήθεια και όλο αυτό το διάστημα κρατάει το στόμα της κλειστό, μακριά από τα media, τους δημοσιογράφους, τα φώτα και τις κάμερες! Η Φρόσω Κυριάκου είναι η μοναδική μάρτυρας που μπορεί να πει τι ακριβώς συνέβη το μοιοραίο πρωινό και βεβαίως να διαφωτίσει όλους τους ενδιαφερόμενους για το ποιος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ και υπό ποιες συνθήκες!

Όπως αντιλαμβάνεστε το βάρος για το κορίτσι δεν είναι απλά τεράστιο είναι αβάσταχτο… Χθες γράφαμε στο Youweekly.gr, ότι η ιδια έχει δώσει δύο καταθέσεις στις ανακριτικές αρχές και στις δύο έχει υποστηρίξει ξεκάθαρα ότι δεν ήταν αυτή η οδηγός του τζιπ… Από την άλλη μεριά ο κ.Καϊμακάμης και οι πραγματογνώμονες της οικογένειας Παντελίδη, δίνουν την δική τους μάχη για να αποδείξουν το ακριβώς αντίθετο. Τους λόγους τους έχουμε αναφέρει διεξοδικά με πολλά και αναλυτικά ρεπορτάζ, για τον πόλεμο των εκατομμυρίων που έχει ξεσπάσει μετά τον θάνατο του καλλιτέχνη.

Σε όλο αυτό λοιπόν, έρχεται η Φρόσω Κυριάκου να γίνει πλέον από θύμα, θύτης, για κάποιους ανεγκέφαλους στα social media. Αρχίζουν και βρίζουν με απίστευτο τρόπο ένα κοριτσάκι που δεν επιθυμεί, όπως άλλωστε έχει δικαίωμα, να βγει μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και να μιλήσει για το δυστύχημα! Το μοναδικό που έκανε αυτή η κοπέλα μπροστά σε όλον αυτό τον καταιγισμό της πληροφόρισης γι’αυτην, χωρίς αυτήν, στην φωτογραφία του προφίλ της ανέφερε σιβυλλικά και όποιος κατάλαβε κατάλαβε… «It’s all lie, darling!»… «Είναι όλα ψέματα αγάπη μου!»
loading...
Δημοσιεύτηκε: 1:30 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Περισσότερα: ,


Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες
Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!