Τρίτη, 5 Απριλίου 2016

Όλοι ερχόμαστε σε επαφή με θλιμμένους ανθρώπους με τον ένα ή άλλο τρόπο. 

Μερικοί είναι ειδικοί στο να τους κάνουν να νιώσουν άνετα και φυσικά καλύτερα ενώ άλλοι παγώνουν σαν να έχουν δει φάντασμα. Κάποιοι αμήχανα προσποιούνται πως όλα είναι καλά και κάποιοι άλλοι στεναχωριούνται με αποτέλεσμα το αρχικά θλιμμένο άτομο να πρέπει να τους παρηγορήσει. Άλλοι καταφέρνουν να φτιάξει το κέφι αυτά που αισθάνονται κάτω από δείχνοντάς τους ένας πολύ καλός τρόπος για να βγάλουν λεφτά σε απευθείας σύνδεση. Χρησιμοποιήστε αυτό το μπόνους και να κάνουν επιπλέον μετρητά παίζοντας συναρπαστικά παιχνίδια πόκερ σε απευθείας σύνδεση. Θα δείτε το συνοφρύωμά σας να μετατραπεί σε χαμόγελο σε χρόνο μηδέν.

Για όλους εσάς που δεν είστε αρκετά καλοί στο να «είστε εκεί» για τους άλλους, οι παρακάτω γλυκές εικονογραφήσεις από τον John Saddington θα σας βοηθήσουν.

Απλά ακολουθήστε τον οδηγό των 10 βημάτων και σύντομα θα δείτε τους στεναχωρημένους ανθρώπους γύρω σας να καλυτερεύουν. Απλά σιγουρευτείτε πως θα διαλέξετε μια καλή και αστεία ταινία αλλιώς θα πρέπει να κάνετε όλη τη διαδικασία από την αρχή.
loading...
Δημοσιεύτηκε: 9:54 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Περισσότερα: ,


Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες
Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!