Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2015

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Θέτιδας Βούλας, Χρήστος Παπαθανασίου, απεβίωσε μετά το έμφραγμα που έπαθε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηλυσιακό.

Στο πένθος βυθίστηκε για μία ακόμα φορά τα τελευταία χρόνια η οικογένεια του βόλεϊ. Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας της Θέτιδας Βούλας, Χρήστος Παπαθανασίου έπαθε έμφραγμα αμέσως μετά το τέλος του συναρπαστικού αγώνα με τον Ηλυσιακό που κρίθηκε στο τάι μπρέικ.

Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τον Παπαθανασίου να αισθάνεται αδιαθεσία και να πέφτει κάτω.

Αμέσως του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και άμεσα έφτασε ασθενοφόρο όπου έγινε χρήση απινιδωτή για να επαναφέρουν τους σφυγμούς της καρδιάς. Η προσπάθεια στέφθηκε με επιτυχία και αμέσως μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο.

Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή ήταν σύσσωμη η ομάδα και οι δικοί του άνθρωποι. Παρά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί για να τον κρατήσουν στη ζωή δεν κατέστη αυτό δυνατό και έτσι ο 45χρονος προπονητής άφησε την τελευταία του πνοή.

Γεννημένος την 1 Μαΐου του 70 στη Λάρισα ο Παπαθανασίου ήταν συμπαίκτης του Σαμαρά στην εθνική ομάδα των εφήβων που κατέλαβε την 5η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, ενώ αγωνίστηκε σε Πανερυθραϊκό, Ιωνικό Κτησιφώντα και στα Ναυπηγία.

Ως προπονητής είχε καθίσει στον πάγκο αρκετών ομάδων μεταξύ των οποίων ήταν στις γυναικείες ομάδες των Φοίνικα Σύρου, Τράχωνων, ο Εθνικού και Βριλησσίων.
Δημοσιεύτηκε: 1:11 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
loading...
Περισσότερα: , ,

Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες - Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!