Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016

Νέα τροπή παίρνει η αεροπειρατεία που είναι σε εξέλιξη στην Κύπρο με τον αεροπειρατή να έχει ζητήσει να δει μια Κύπρια, με την οποία είχε παλαιότερα σχέση ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο τους ήταν παντρεμένοι στο παρελθόν. 

Η γυναίκα ονομάζεται Μαρίνα Παράσχου, εντοπίστηκε και έχει μεταφερθεί στο αεροδρόμιο.

Ο άντρας ονομάζεται Ιμπραήμ Σαμάχα και οι πληροφορίες για την ιδιότητά του είναι συγκεχυμένες. Αλλα ΜΜΕ μεταδίδουν ότι είναι είναι καθηγητής πανεπιστημίου στην Αμερική και άλλα ότι είναι φοιτητής στην Ατλάντα. Αλλες πληροφορίες τον θέλουν να είναι καθηγητής Κτηνιατρικής στο πανεπιστήμιο της Αλεξάνδρειας, αποδίδοντας την πλήρη σύγχυση γύρω από την ταυτότητά του.

Το βέβαιο είναι ότι ο δράστης έχει ζητήσει να παραδοθεί τετρασέλιδη επιστολή του στη γυναίκα. Μάλιστα πέταξε το γράμμα, το οποίο είναι γραμμένο στα αραβικά, από την πόρτα του αεροπλάνου.

Ο αεροπειρατής φέρεται να είναι ζωσμένος με εκρηκτικά και απειλεί ότι θα χρησιμοποιήσει, αν γίνει προσπάθεια εξουδετέρωσής του.

Ολοι οι επιβάτες αφέθησαν ελεύθεροι εκτός από τέσσερις ξένους και τα μέλη των πληρώματος, σύμφωνα με τη Egypt Air. Μεταξύ όσων απελευθερώθηκαν είναι και δύο Μητροπολίτες του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, ο Ιωαννουπόλεως Δαμασκηνός και Μιτρίας Νικόδημος.
Δημοσιεύτηκε: 1:33 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
loading...
Περισσότερα: ,


Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες
Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!