Τρίτη, 5 Απριλίου 2016

Πενήντα, περίπου, μέρες μετά το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου και το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, τα δυο κορίτσια που επέβαιναν μαζί του στο μοιραίο τζιπ, η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη συναντήθηκαν για πρώτη φορά.

Όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, η 21χρονη Φρόσω το πρωί της Τρίτης βρέθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για να κάνει προγραμματισμένες εξετάσεις σχετικά με το τραύμα που είχε υποστεί από το σοκαριστικό δυστύχημα και δεν μπορούσε να μη συναντήσει την 30χρονη φίλη της, η οποία πλέον έχει βγει από την εντατική του νοσοκομείου και νοσηλεύεται στη μονάδα αυξημένης φροντίδας!

Το κλίμα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο, οι στιγμές αμήχανες και οι δυο κοπέλες με κόπο προσπάθησαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Οι μνήμες του εφιάλτη που έζησαν το πρωινό της 18η Φεβρουαρίου είναι ακόμη πολύ νωπές και ακόμη δεν έχουν ξεπεράσει το σοκ που υπέστησαν. Ξέρουν καλά και οι δυο ότι τα συνταρακτικά δευτερόλεπτα του τροχαίου που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη θα τις στοιχειώνουν μια ζωή.

Η Φρόσω και η Μίνα στην -λίγων λεπτών, λόγω της κατάστασης της δεύτερης- επαφή τους έδειξαν ότι “κουβαλούν” τραύματα κυρίως ψυχολογικά που δεν θα σβήσουν από τη μνήμη τους. Σίγουρα όμως και οι δυο επιμένουν στην αρχική τους τοποθέτηση ότι ο αδικοχαμένος τραγουδιστής ήταν εκείνος που οδηγούσε το τζιπ. Μια τοποθέτηση που αντικρούει την πλευρά της οικογένειας Παντελίδη που υποστηρίζει ότι η Φρόσω ήταν η οδηγός.

Η 21χρονη έφυγε βουρκωμένη και με πρόσωπο “σκοτεινό”, όπως αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες-ντοκουμέντο έξω από τον “Ευαγγελισμό”. Το σοκ άλλωστε είναι τεράστιο και γνωρίζει όπως και η Μίνα πως το τροχαίο αυτό θα τις στοιχειώνει μια ολόκληρη ζωή.
loading...
Δημοσιεύτηκε: 11:44 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Περισσότερα: ,


Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες
Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!