Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015

«Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να βρούμε την άκρη του νήματος σε άλυτους γρίφους. Να δώσουμε τις απαντήσεις στα καυτά ερωτήματα ταλαιπωρημένων οικογενειών και να βοηθήσουμε τις Αρχές στο δύσκολο έργο τους».

Αυτό το σημείωμα της Αγγελικής Νικολούλη δείχνει πολλά. Δείχνει σε πρώτη φάση την επιμονή της στην δημοσιογραφική έρευνα.

Δείχνει επίσης την δύναμη του μέσου, όποιο κι αν είναι αυ΄το στο οποόιο η Αγγελική δίνει τον καλύτερο εαυτό της.

Και βεβαίως δείχνει την δύναμη που αντλεί από τον κόσμο.

Η έρευνα του Γιακουμάκη είναι ίσως ή πιο σημαντική έρευνα για την δημοσιογράφο μέχρι την επόμενη.

Η ίδια γνωρίζει καλά ότι πίσω από την εξαφάνιση του Βαγγέλη ελλοχεύουν ποινικώς κολάσιμες πράξεις αλλά και ηθικοί αυτουργοί.

Ωστόσο έχει και την υπομονή για να αφήσει το κουβάρι των αποκαλύψεων να ξετυλιχτεί αλλά βεβαίως και την ευθύνη απέναντι στους γονείς του νεαρού, οι οποίοι στηρίζουν πολλές ελπίδες στην έρευνά της δημοσιογράφου.

Η ίδια μιλώντας στη σύσκεψη της εκπομπής της έδειχνε σίγουρη ότι ευθύνες υπάρχουν, πέρα από διαδικαστικές εντός σχολής και ποινικές.

Ένα είναι σίγουρο. Τις επόμενες μέρες θα δούμε πολλά…
Δημοσιεύτηκε: 1:29 μ.μ.
Περισσότερα: , ,

8 σχόλια:

  1. Μέγιστη η Αγγελικη !! Πάντα πρώτη και μοναδική !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα διάβασα οτι η εξαφάνιση του Βαγγελακη οφείλεται σε Βεντέτα? ????? Δηλαδή περνούσε τοσο Υπέροχα Εκεί? Δεν συνέβη ΤΙΠΟΤΑ.....Σε λιγο θα μας πούνε οτι τον αρπαξαν Εξωγήινοι! ΛΟΙΠΟΝ αρκετή Υπομονή Κάναμε να τους αρπάξουν και να τους κανουν να μιλήσουν. ...Ας σκεφτούμε τι περνά η οικογένεια τ αδέλφια του Βαγγελακη! Λίγο ΣΙΩΠΗ σε κάθε ειδών μπούρδες για να βγουν λάδι τα κατακάθια οι άρρωστοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο να εχεις τετοια παιδια γεμετο κακια και μισος . Και να τραυματιζουν της ψυχουλες των παιδιων . Μου ετυχε και μενα στο σχολειο που πηγαινε ο γιος μου απο ενα μεξικανακι στην τριτη δημοτικου δεν το αφηνε σε χλορο κλαρι . Πηγα στην δασκαλα του της ειπα αν δεν το σταματησης εσυ θα παω στο υπουργειο παιδιας . Την επομενη μερα παιδια το μεξικανακι εγινε αρνακι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε μπορώ ούτε ΚΑΝ να διανοηθώ τι περνάει αυτή η μάνα. Η μάνα του... Εύχομαι να βρει τη λύτρωση σύντομα. Αγγελική, ξέρω ότι δε θα καταθέσεις ποτέ τα "όπλα" κ γι αυτό έχω ελπίδες. Για τον Άλεξ, το Μάριο, το Βαγγέλη και όλα τα υπόλοιπα αγνοούμενα παιδιά...

      Διαγραφή
  4. poinikes eydynts mporei na yparxoyn.... alla den arkh mono ayto o baggelilhs o alexhs o marioskai toses anrdopines cyxes pou einai???pou einaiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που Είστε ρε Σκατοφατσες? Ζηλεψατε τον Βαγγέλη γιατι ειστε ενα μάτσο χάλια! Απο φάτσα και απο Αγωγη απο Χαρακτήρα! Τσογλάνια Ελπίζω οτι χειρότερο να το ..ΠΆΘΕΤΕ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσογλανια δε λες τιποτα ....Και λιγα λες! Αλητοπαιδα που χαιρονται με τον πονο του αλλου...Κατι τετοιους πρεπει να τους απομονωνουμε μολις τους εντοπιζουμε..

      Διαγραφή
    2. ολα εδω πληρωνονται !!!!!!

      Διαγραφή

Στηρίξτε μας με ένα απλό like... Ευχαριστούμε!