Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015

Σας δείχνουμε τον αρχηγό της παρέας των Κρητικών που σύμφωνα με το πόρισμα της ΕΔΕ... έκανε άγρια καψώνια και τραμπουκισμούς εις βάρος του εξαφανισμένου πλέον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Όπως δημοσιοποίησε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» αρχηγός της παρέας είναι ο φαντάρος.
Ο μοναδικός λοιπόν φαντάρος και βασικό μέλος της παρέας, είναι ο εικονιζόμενος τον οποίο μας παρουσιάζει το spirospero.gr

Η παρέα και μέλη της παρέας έκαναν συχνά εξόδους μαζί με τον φοιτητή, εδώ σε κοινή τους έξοδο στο σινεμά,ίσως αυτή ήταν και η τελευταία έξοδος του Βαγγέλη Γιακουμάκη πριν την εξαφάνιση του.

Ο γνωστός ντετέκτιβ Κ.Σπύρου δίνει νέα διάσταση και υποστηρίζει ότι σύμφωνα με τη δική του έρευνα πίσω από την εξαφάνιση του φοιτητή υπάρχει αναβίωση παλαιάς βεντέτας στην Κρήτη.

Όπως είπε το τελευταίο χρονικό διάστημα αποφυλακίστηκε μετά από χρόνια στενός συγγενής του Βαγγέλη Γιακουμάκη .


2223

Ο στενός συγγενής ήταν στη φυλακή για πολλά χρόνια γιατί είχε σκοτώσει στην Κρήτη δυο πολίτες και συνέδεσε τους φόνους εκείνους με κρητική βεντέτα με θύμα τον φοιτητή στα Γιάννενα.

Προϋπόθεση βέβαια είναι να βρεθεί ο μίτος που θα κάνει τέτοια σύνδεση και μέχρι τώρα είναι εντυπωσιακή η σιωπή και από την πλευρά των συγγενών του εξαφανισμένου φοιτητή και από την πλευρά των κρητικών συμφοιτητών του, που φωτογραφίζονται ως βασανιστές του.

Δεν θα έπρεπε να εμφανιστούν δημόσια οι στενοί συγγενείς του φοιτητή, έστω στα πλαίσια έκκλησης για την ανεύρεσή του; Δεν θα έπρεπε οι «κατηγορούμενοι» συμφοιτητές ,είτε οι ίδιοι, είτε μέσω δικηγόρου να δηλώσουν ότι δεν έχουν σχέση με την εξαφάνιση; Μόνο στην περίπτωση της βεντέτας δεν υπάρχουν δημόσιες εμφανίσεις από καμία πλευρά. Γιατί και οι δυο πλευρές αντιδρούν και ως θύματα και ως θύτες.

Η υπόθεση πάντως είναι βέβαιο ότι σύντομα θα λάβει ποινικές διαστάσεις παρότι, όπως αποκαλύπτουμε σήμερα το τμήμα ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ερεύνησε, αλλά δεν κατέληξε σε ασφαλές συμπέρασμα.

Το πόρισμα που έγινε φαίνεται να έρχεται σε αντίθεση με την Ασφάλεια τουλάχιστον σε ποινικά αξιολογήσιμη συμπεριφορά, έστω και αν ,προς το παρόν τουλάχιστον, δεν αποδεικνύεται ανθρωποκτονία.

Και ενώ θα έπρεπε να τελειώσει εδώ αυτή η πολιτική πλευρά, άλλοι δυο βουλευτές της Νέας δημοκρατίας οι κ.κΑυγενάκης και Κεφαλογιάννης και από τη δική του πλευρά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ.Μιχελογιαννάκης παρεμβαίνουν και ζητούν να ριχτεί πολιτικό φως στην υπόθεση.
Ακόμα και ο τρόπος παρέμβασης των πολιτικών δείχνει ίσως ότι κάτι γνωρίζουν για πιθανή βεντέτα.

Βέβαια όλα αυτά είναι ακόμα στο επίπεδο των εκτιμήσεων και των συμπερασμάτων και η Δικαιοσύνη,σύμφωνα με το spirospero.gr, στην οποία θα καταλήξει το πόρισμα θα αποφανθεί τελικά αν υπάρχει περίπτωση βεντέτας ή όχι.
Πηγή
Δημοσιεύτηκε: 12:30 π.μ.
Περισσότερα: , ,

12 σχόλια:

  1. dhikeoste tin psixi tou min ta koukoulonete mi ax bagjelaki esei ksereis ti trabikses omorfo palikari krima krima oloi poname giasena eprepe na zouses kai na tous timorouses osous sou kanane kako agori mou giatei dhen iparxei dhikeosini agori mou esei i mana sou kaimis poname gia sena egjines dhikos mas pedhi kias min se gnorizame apo konda.kalo takseidhi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρεπει να τιμωρηθουν ολα τα μορφωματα που επαιζαν με τον Βαγγελη η δικαιοσυνη να λειτουργησει στο μεγιστο βαθμοοοο...........να μην υπαρξει αλλο θυμα σαν τον Βαγγελη...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.ΕΤΣΙ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΙΣΜΟ ΣΑΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Κ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ Κ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ Π ΤΟ ΡΙΧΑΤΕ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑΚΙ Κ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΝΑΤΕ Κ ΧΑΘΗΚΕ ΑΔΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ... ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ''ΑΝΑΤΡΟΦΗ'' ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ... ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ψυχραιμια!!!! Το μαθημα του προσωπικα αυτος και φιλοι του το πηραν και θα τους ακολουθει μια ζωη η εικονα του παλικαριου που χαθηκε . ομως με τον διασυρμο κανουμε και εμεις ακριβως οτι εκαναν και αυτοι στον Βαγγελη !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανεις λαθος ενεις ζηταμε να τους ξεβρακωσουν αυτοι ηθελαν να τον σκοτωσουν,το ιδιο σου μοιαζει????να αφησουμε παλι αυτους τους αλητες οπως κ τοσους αλλους να ζουν την ζωουλα τους και ο βαγγελης στο χωμα!!!!Οχι βεβαια αν γινοντουσαν ολα σωστα μονο τοτε εν θα μιλαγε ο κοσμος!!!!εστω για την ψυχη του ας ξεσηκωθουμε ολοι μεχρι να τα μπαγλαρωσουν τα ξεφτιλισμενα!!!

      Διαγραφή
    2. Aυτη ειναι η ταπεινη μου αποψη, οτι η βια μονο βια γεννα!!!! Δες την ιστορια , δες ακομη αν θες, οι θυτες του Βαγγελη απο ποιο περιβαλλον προερχοντε!

      Διαγραφή
  6. Παιδια μαλλον δεν ειναι αυτος. Το συγκεκριμενο παιδι βγηκε κ ειπε οτι ηταν φιλος με τον Βαγγελη κ τον κατηγορουν αδικα. Δεν μπορει να κυκλοφορησει πλεον..αν λοιπον οντως δεν ειναι αυτος ας σταματησουμε κ εμεις να ασκουμε bullying σ'ενα αλλο παιδι αδικα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΝΑ ΕΚΘΕΤΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΕΙΣΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΑ ΑΙΣΧΟΙ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ.
    ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΖΩΗ? ΤΟ ΙΔΙΟ ΖΩΑ ΕΙΣΤΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βλεπω στεφανιδου τωρα και μιλαει για την φωτογραφια ενος παιδιου που βγηκε στο διαδικτυο και παρουσιαζοταν ως ο αρχηγος της σπειρας, ενω λενε οτι δεν ειναι ετσι. η φωτογραφια ενος παιδιου που καθεται με στρατιωτικο μπουφαν. μηπως να το κοιταξουμε αυτο το θεμα? αν ειναι οντως ετσι τοτε κι αυτη μορφη βιας ειναι που βιωνει ο συγκεκριμενος και απο την σχολη του και απο ολους μας....! μονο ο συγκεκριμενος... και εφοσον ειναι οπως τα λενε? το ειδε κανεις? ή το ακουσε?

      Διαγραφή
  8. kalo taksidi stin geitonia ton aggelon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σιχαμένοι.. δεν μπορώ ούτε να σας βλέπω..σας ευχομαι ολόψυχα ότι χειρότερο στην ζωή σας..χαραμι και ο αέρας που αναπνέεται..δεν έχει καμία σημασία ποιος είναι ο αρχηγός και ποιος απλός συνεργός όλοι αξίζετε τα χειρότερα. .μακάρι να σας επέβαλαν θανατική ποινή ..να κλάψει και η δικιά σας ή μάνα ..όπως του Βαγγέλη!! Σκουπίδια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στηρίξτε μας με ένα απλό like... Ευχαριστούμε!