Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015

Τσάκισαν τα λόγια του πατέρα

«Γιε μου, παλικάρι μου, πάει το παιδί μου».. φώναζε ο πατέρας του, ενώ η αδελφή του αγκάλιασε το φέρετρο του αδερφού της ψελλίζοντας: «αδελφούλη μου».

Όλοι κρατούν ένα λευκό τριαντάφυλλο, ενώ το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ... Μια λαοθάλασσα ντυμένη στα μαύρα τον συνοδεύει στην τελευταία του κατοικία. Κανείς δεν μιλάει... Επικρατεί ένας βουβός πόνος και οργή. Οργή για όλα όσα περνούσε ο Βαγγέλης και τον οδήγησαν στο να κόψει το νήμα της ζωής του.

Την ίδια στιγμή, ολόκληρο το χωριό πενθεί... Ενδεικτικό είναι ότι τα σχολεία στο Σελλί θα παραμείνουν κλειστά, ενώ ούτε οι δημόσιες υπηρεσίες θα λειτουργήσουν.

Δείτε επίσης:  Με "μπαλωθιές" αποχαιρετά το παλικάρι της η Κρήτη - Σε τραγική κατάσταση η μητέρα και η αδελφή του!





Δημοσιεύτηκε: 1:57 μ.μ.
Περισσότερα: , ,

7 σχόλια:

  1. Οτι ξαι να λενε εγω δεν πιστευω τιποτα ,,προσπαθουν να τους καλυψουν......ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ.....ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΗ.....ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΑΞΕΙ...ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΦΤΑΙΝΈΕΕΕΕΕΕ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ......ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ....ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ....ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ......ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΑΔΑ...ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΣ....ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτη η χωρα καποτε πρεπει να φτιαξει ΕΝΑ νομο αλλα ΣωΣΤΟ χωρις παραθυρα - μπαλκονοπορτες και
    παραθυρακια.Ενα νομο που να μπορεσει να ησυχασει η ψυχουλα του παιδιου αλλα και των δισμοιρων αυτων γονιων που αθελα τους μαγσλωσαν Θυμα και οχι Θητη.Ολοι η Ελλαδα σημερα κλαιει
    ...και αυριο θα εχει ξεχασει ...μεχρι τον επομενο Βαγγελη.Γι αυτο ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...μονο ετσι ΙΣΩΣνα ηρεμησουν στο ελαχιστο αυτοι οι χαροκαμενοι γονεις που μεσα τους Για παντα θα ειναι νεκροι .Γιατι μονο νεκρος μπορει να ειναι ενας γονιος που εθαψε το παιδι του.Γι αυτο εδω και τωρα Δικαιοσυνη-και κλειστα τα στοματα .Δε δικαιουται κανεις μας να μιλαει γιατι ολοι ειμαστε ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει το τι πραγματικά συνέβη στην ψυχή αυτού του παιδιού.Όλοι μπορούμε να εκφράσουμε την αποψη μας,αυτό ομως δεν αλλάζει κατι!Ο Βαγγέλης δεν είναι ο πρώτος ούτε και ο τελευταίος!Δυστηχως!! Αν δεν αλλάξουμε τον εαυτό μας την νοοτροπία μας τον τροπο με τον οποιο αντιμετωπίζουμε τους ανθρώπους που υποφέρουν διπλα μας...ειμαστε ολοι συνένοχοι σ'αυτο!Κλείστε τα στόματα και ανοίξτε τα ματια σας,καντε τα λόγια πράξεις,μονο ετσι θα παμε μπροστα!Εκει φαίνεται η μαγκιά μας,απο το πιο μικρο παραδειγμα στην πιο απλη πραξη για βοηθεια που δίνουμε στους γυρω μας καθημερινα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα είσαι περήφανη ε; ΝΤΡΟΠΗ σου ! Δε στηριζες το παιδι ενα χρονο τωρα και ξαφνικα κλάματα ! Που ειμαι σιγουρος οτι εσυ και ο ανύπαρκτος πατερας του θα του λέγατε " μην τυχόν ερθεις κρητη και σε δουλεύουνε αυτοι και μας ξεφτιλισεις ! " γιατι δεν το έπαιρνες τοσο καιρο απο τη σχολη και το άφηνες να υποφέρει ; Χωρις στήριξη ηταν λογικο να αυτοκτονήσει αφου σε κανένα δεν μπορούσε να πει για τη διαφορετικότητα του ! Βέβαια αμφιβάλλω και για το αν τελικα αυτοκτόνησε .... Αλλα και αν τον δολοφόνησαν , εσυ φταις μάνα του γιατι ξέραν οι νταηδες οτι δεν θα τους κυνηγήσετε αφου το μονο που σας νοιαζει ειναι τι θα πει ο κόσμος και το κύριο μέλημα σας ειναι μην τυχόν και μαθευτεί η διαφορετικότητα του παιδιού. Οποτε τωρα οχι απλα τιμωρία δεν ζητάτε και δεν ψάχνετε ουσιαστικά τι εγινε , αλλα μάλλον σας βολεύει το κουκούλωμα. Φτου σας. Βαγγελη νασαι καλα απο τον παράδεισο και να αναπαυτει η ψυχη σου ! Ειχες την ατυχία να γεννηθεις απο ανθρώπους που ειναι 800 χρονια πισω !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακομα δεν εχει τελειωσει το θεμα του πορισματος...μην κατηγορειτε κοσμο....

      Διαγραφή
    2. Niko εισαι πολυ σκληρος...δεν ξερω αν εχεις παιδια..αν ειχες θα ηξερες οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα...εχεις την αποψη σου βεβαια, καταλαβαινουμε τι εννοεις, αλλα μαλλον το λες με λαθος τροπο.οι ανθρωποι, οπως και εμεις που ειμαστε ξενοι ποναμε για τν βαγγελη..φαντασου πως αισθανονται οι γονεις του....και λαθος να κρινανε δεν υπαρχει σχολη που να λεει αυτο ειναι σωστο και αυτο ειναι λαθος...με ολον τν σεβασμο"!!!!

      Διαγραφή
    3. Φιλε νικο β καταρχην δεν πρεπει να διαμορφωνεις αποψη με βαση το τι ακους στην τηλεοραση απο τους δημοσιογραφους και επειδη δεν ειδες τον πατερα του να κανει δηλωσεις. Και επισης σου απανταω με την παροιμια απ εξω απ τον χορο χορευει και ο κουτσος. Την ξερεις; αν οχι, στη λεω εγω να τη μαθεις.

      Διαγραφή

Στηρίξτε μας με ένα απλό like... Ευχαριστούμε!