Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015

Καθημερινά δεχόμαστε τις πιο απίθανες πληροφορίες από όλο τον κόσμο. Χάρη στο διαδίκτυο μπορούμε πλέον να μάθουμε οτιδήποτε παράξενο συμβαίνει και στην πιο απομακρυσμένη γωνία του πλανήτη!

Έτσι, καταφέραμε να μάθουμε και γι’αυτές τις 7 γυναίκες! Πρόκειται για 7 περιπτώσεις που δύσκολα θα πιστέψετε πως υπάρχουν στα αλήθεια. Αλλά υπάρχουν! Και θα σας ξαφνιάσουν!

Το καλυμμένο σώμα…

Η Julia Gunse πάσχει από μια διαταραχή του δέρματος που ονομάζεται πορφυρία. Αφού δεν μπορούσε να “ξεφορτωθεί” το πρόβλημα της, το κάλυψε με τατουάζ! Σήμερα, πάνω από το 95% του σώματος της είναι καλυμμένο με τατουάζ. Χρειάστηκαν 5 χρόνια και περίπου 80.000 δολάρια για να τα καταφέρει. Σήμερα, αναγράφεται στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως η γυναίκα με τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο!
Πολύ μεγάλα πόδια…

Η Mandy Sellars παρουσίασε εκ γενετής υπερβολική ανάπτυξη των ποδιών της. Η ασθένεια της είναι γνωστή ως Σύνδρομο του Πρωτέα. Πρόκειται για μια μετάλλαξη του γονιδίου PIK3CA, η οποία εμφανίστηκε μόνο στη Mandy! Τα πόδια της είναι τρεις φορές μεγαλύτερα από το κανονικό και ζυγίζουν 50 κιλά το καθένα. Πριν λίγο καιρό χρειάστηκε να ακρωτηριαστεί το αριστερό της πόδι. Το πιο περίεργο από όλα, όμως, είναι ότι παρά τον ακρωτηριασμό αυτό ξαναμεγάλωσε!!!
Η μικροσκοπική γυναίκα…

Η Jyoti Amge έχει ύψος 60 εκατοστά. Πάσχει από ένα σπάνιο είδος νανισμού, που ονομάζεται Αχονδροπλασία. Παρά το μικροσκοπικό της μέγεθος, η Jyoti είναι τέλεια ανεπτυγμένη. Είναι απλά μια μικροκαμωμένη γυναίκα, η οποία έχει γραφεί στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες!
Μια σύγχρονη Ραπουνζέλ.

Η Asha Mandela είναι πενήντα χρονών και τα μαλλιά της έχουν μάκρος περίπου 6 μέτρα. Αγαπά τα ράστα και τα φροντίζει εδώ και χρόνια με ιδιαίτερη προσοχή. Το 2008, μάλιστα, είχε τα μακρύτερα ράστα του κόσμου. Το πιο περίεργο από όλα είναι πως παρά το ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες, τα μαλλιά της έμειναν στη θέση τους!
Δύο σε ένα!

Η Abigail και η Brittany είναι σιαμαίες. Μοιράζονται το ίδιο σώμα αλλά διαφορετικά κεφάλια. Είναι απίστευτο να τις βλέπει κανείς! Το πιο εντυπωσιακό από όλα, όμως, είναι πως παρά το κοινό τους σώμα, η κάθε μία έχει τα δικά της όργανα. Βασίζεται η μία στην άλλη για να λειτουργήσουν σωστά. Χρειάζεται δεξιοτεχνία για να συγχρονιστούν αλλά τα καταφέρνουν μια χαρά!.
Τα πάχη μου τα κάλλη μου.

Η Mikel Ruffinelli έχει ένα υπέροχο χαμόγελο και τεράστια περιφέρεια! Η Mikel κατέχει παγκοσμίως τους πιο τονισμένους γλουτούς εξαιτίας μιας ασθένειας που ονομάζεται λιποδεμία. Αποτέλεσμα της πάθησης είναι η ανεξέλεγκτη αύξηση του λιπώδους ιστού. Η Mikel ξεκίνησε να παλεύει με το πρόβλημα αυτό μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.
Πολύ σκληρή για να πεθάνει!

H Aneta Florczyk είναι η δυνατότερη γυναίκα! Η Πολωνή αθλήτρια έσπασε κάθε ρεκόρ σηκώνοντας σχεδόν 270 κιλά.  Έχει κερδίσει πολλούς διαγωνισμούς και κατέχει μια θέση στο Βιβλίο Γκίνες. Λέγεται, μάλιστα, ότι μπορεί να λυγίσει στα δύο ένα τηγάνι!
Ό,τι μεγαλύτερο υπάρχει!

Πως θα μπορούσε να λείψει από τη λίστα, η Γερμανίδα με το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο! Αυτό το ξανθό μοντέλο έλκει όλα τα βλέμματα στο στήθος της. Κι όχι άδικα!
Δημοσιεύτηκε: 3:03 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Περισσότερα: ,

Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες! Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστούμε!