Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015

Ο Haatchi ήταν ακόμη κουτάβι όταν τον έδεσαν σε γραμμές τρένου στο βόρειο Λονδίνο και τον χτύπησε διερχόμενη αμαξοστοιχία, με αποτέλεσμα η ουρά του και ένα από τα πίσω ποδαράκια του να τραυματιστούν σοβαρά. Το μικρό σκυλί όμως κατάφερε να επιβιώσει, σύρθηκε μακριά και κρυβόταν αιμόφυρτος για αρκετές ημέρες πριν τον βρουν οι διασώστες.

Τα μέλη που είχαν χτυπηθεί αναγκάστηκαν να τα ακρωτηριάσουν για να αποτρέψουν τη μόλυνση να εξαπλωθεί, όμως ευτυχώς για τον ίδιο η ζωή του επρόκειτο να αλλάξει πολύ σύντομα.

Ο 9χρονος Owen πάσχει από Schwartz-Jampel, μια σπάνια γενετική πάθηση που κάνει τους μυς του σώματός του να είναι μονίμως τεταμένοι με αποτέλεσμα να βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, αχρηστεύοντας και την όρασή του. Υπέφερε επίσης από κρίσεις πανικού και έτσι ήταν ένα πολύ μοναχικό παιδί, αποκομμένο από τον υπόλοιπο κόσμο…

Όταν ο πατέρας του ερωτεύτηκε την εκπαιδεύτρια σκύλων, Colleen, η ζωή του μικρού Owen ξαφνικά γέμισε δυνατότητες και ευκαιρίες που μέχρι τότε δεν πίστευε ότι υπήρχαν. Όταν η Collen είδε τον Haatchi σε μια ιστοσελίδα, υπήρχε κάτι σε αυτόν τον γίγαντα με τα 3 πόδια που αμέσως της τράβηξε την προσοχή.

Η επίδραση του Haatchi στον Owen ήταν άμεση και οι ζωές τους άλλαξαν για πάντα, ενώ ακόμη και σήμερα η ιστορία τους είναι από τις αγαπημένες που κυκλοφορούν στο internet…
Δημοσιεύτηκε: 6:23 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Περισσότερα: ,

Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες! Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστούμε!