Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015

Πραγματικά προκαλεί μεγάλη έκπληξη πόση χαρά μπορούν να φέρουν τα ζώα στην ζωή μας.

Πολύ περισσότερο μάλιστα όταν αυτή η χαρά προέρχεται από μια υγιή σχέση με αυτά. Φαίνεται όμως πως δεν είναι λίγοι αυτοί που το ξεχνούν.

Στη σελίδα του Loki στο Instagram βλέπετε το αποτέλεσμα έντονων συγκινήσεων.
Ο Loki πραγματικά χαίρεται την ζωή συμμετέχοντας στις εξερευνήσεις της οικογένειας και ανακαλύπτει και αυτός πόσο όμορφη είναι η ζωή, έξω από τους τέσσερις τοίχους ενός  δωματίου.
Πιστεύουμε πως τα σκυλιά δεν ζουν για να είναι κλειδωμένα μέσα στο σπίτι ή στην αυλή.
Είναι τόσο άσχημο αυτό.

Ελπίζουμε οι παρακάτω φωτογραφίες να σας εμπνεύσουν για εξορμήσεις, κοντινές ή μακρινές  με τον αγαπημένο σας σκύλο και να δημιουργήσετε αναμνήσεις μαζί του. Πολύτιμες, μοναδικές αναμνήσεις.

Δείτε τις όμορφες φωτογραφίες παρακάτω με τον τυχερό Loki.

Εσείς τι θα κάνατε για τον σκύλο σας;

diaforetiko.gr : Loki the Wolfdog31  880 Δεν άντεχε να βλέπει το σκύλο του κλεισμένο μέσα. Γι’ αυτό τον πήρε μαζί του σε επικές εξορμήσεις!
diaforetiko.gr : Loki the Wolfdog15  880 Δεν άντεχε να βλέπει το σκύλο του κλεισμένο μέσα. Γι’ αυτό τον πήρε μαζί του σε επικές εξορμήσεις!
diaforetiko.gr : Loki the Wolfdog26  880 Δεν άντεχε να βλέπει το σκύλο του κλεισμένο μέσα. Γι’ αυτό τον πήρε μαζί του σε επικές εξορμήσεις!
diaforetiko.gr : Loki the Wolfdog34  880 Δεν άντεχε να βλέπει το σκύλο του κλεισμένο μέσα. Γι’ αυτό τον πήρε μαζί του σε επικές εξορμήσεις!
diaforetiko.gr : Loki the Wolfdog6  880 Δεν άντεχε να βλέπει το σκύλο του κλεισμένο μέσα. Γι’ αυτό τον πήρε μαζί του σε επικές εξορμήσεις!
diaforetiko.gr : Loki the Wolfdog1  880 Δεν άντεχε να βλέπει το σκύλο του κλεισμένο μέσα. Γι’ αυτό τον πήρε μαζί του σε επικές εξορμήσεις!
diaforetiko.gr : Loki the Wolfdog27  880 Δεν άντεχε να βλέπει το σκύλο του κλεισμένο μέσα. Γι’ αυτό τον πήρε μαζί του σε επικές εξορμήσεις!
diaforetiko.gr : Loki the Wolfdog13  880 Δεν άντεχε να βλέπει το σκύλο του κλεισμένο μέσα. Γι’ αυτό τον πήρε μαζί του σε επικές εξορμήσεις!
diaforetiko.gr : Loki the Wolfdog  880 Δεν άντεχε να βλέπει το σκύλο του κλεισμένο μέσα. Γι’ αυτό τον πήρε μαζί του σε επικές εξορμήσεις!
diaforetiko.gr : Loki the Wolfdog28  880 Δεν άντεχε να βλέπει το σκύλο του κλεισμένο μέσα. Γι’ αυτό τον πήρε μαζί του σε επικές εξορμήσεις!
diaforetiko.gr : Loki the Wolfdog18  880 Δεν άντεχε να βλέπει το σκύλο του κλεισμένο μέσα. Γι’ αυτό τον πήρε μαζί του σε επικές εξορμήσεις!
diaforetiko.gr : Loki the Wolfdog10  880 Δεν άντεχε να βλέπει το σκύλο του κλεισμένο μέσα. Γι’ αυτό τον πήρε μαζί του σε επικές εξορμήσεις!
diaforetiko.gr : Loki the Wolfdog12  880 Δεν άντεχε να βλέπει το σκύλο του κλεισμένο μέσα. Γι’ αυτό τον πήρε μαζί του σε επικές εξορμήσεις!
diaforetiko.gr : Loki the Wolfdog2  880 Δεν άντεχε να βλέπει το σκύλο του κλεισμένο μέσα. Γι’ αυτό τον πήρε μαζί του σε επικές εξορμήσεις!
diaforetiko.gr : Loki the Wolfdog7  880 Δεν άντεχε να βλέπει το σκύλο του κλεισμένο μέσα. Γι’ αυτό τον πήρε μαζί του σε επικές εξορμήσεις!
diaforetiko.gr : Loki the Wolfdog66 Δεν άντεχε να βλέπει το σκύλο του κλεισμένο μέσα. Γι’ αυτό τον πήρε μαζί του σε επικές εξορμήσεις!
diaforetiko.gr : Loki the Wolfdog46  880 Δεν άντεχε να βλέπει το σκύλο του κλεισμένο μέσα. Γι’ αυτό τον πήρε μαζί του σε επικές εξορμήσεις!
diaforetiko.gr : Loki the Wolfdog3  880 Δεν άντεχε να βλέπει το σκύλο του κλεισμένο μέσα. Γι’ αυτό τον πήρε μαζί του σε επικές εξορμήσεις!
diaforetiko.gr : Loki the Wolfdog50  880 Δεν άντεχε να βλέπει το σκύλο του κλεισμένο μέσα. Γι’ αυτό τον πήρε μαζί του σε επικές εξορμήσεις!
diaforetiko.gr : Loki the Wolfdog14  880 Δεν άντεχε να βλέπει το σκύλο του κλεισμένο μέσα. Γι’ αυτό τον πήρε μαζί του σε επικές εξορμήσεις!
diaforetiko.gr : Loki the Wolfdog4  880 Δεν άντεχε να βλέπει το σκύλο του κλεισμένο μέσα. Γι’ αυτό τον πήρε μαζί του σε επικές εξορμήσεις!
diaforetiko.gr : Loki Hammock4  880 Δεν άντεχε να βλέπει το σκύλο του κλεισμένο μέσα. Γι’ αυτό τον πήρε μαζί του σε επικές εξορμήσεις!
Δημοσιεύτηκε: 10:49 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Περισσότερα: ,

Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες - Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!