Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015

Η Tambu Makinzi έπρεπε να λάβει μία πολύ δύσκολη απόφαση: χωρίς επέμβαση, η σπάνια μορφή καρκίνου που της κατέτρωγε το πρόσωπο θα έβαζε τέλος στη ζωή της σε λιγότερο από 3 μήνες. Παρόλα αυτά, η ίδια η εγχείρηση ήταν τόσο περίπλοκη, που αν δεν πήγαινε καλά ίσως πέθαινε στο χειρουργικό τραπέζι. Το μόνο που ήξερε ήταν ότι έπρεπε να μείνει ζωντανή και να παλέψει για την οικογένειά της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 27χρονη ήταν μια ευτυχισμένη σύζυγος και μητέρα όταν άρχισαν οι πονοκέφαλοι και το πρήξιμο στο πρόσωπο. Η διάγνωση των γιατρών ήταν chondrosarcoma, μία πολύ σπάνια μορφή καρκίνου των οστών, οπότε αμέσως άρχισε τη χημειοθεραπεία, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

10989237_1583050848606030_977874130645118788_nJust Giving

Έχοντας μόνο μερικούς μήνες ζωής ακόμη, η Makinzi έφυγε από το σπίτι της στη Νότιο Αφρική για να συμβουλευτεί τον δρ. Iain Hutchinson που συνεργάζεται με την φιλανθρωπική οργάνωση Saving Faces. Πρώτη τους προτεραιότητα ήταν να αφαιρέσουν τον όγκο που πίεζε τον εγκέφαλο της Makinzi, αλλά επίσης θα χρειαζόταν να αναδομηθεί το πρόσωπό της. Η όλη διαδικασία ίσως της κόστιζε τη ζωή…

Είμαι ακόμα νέα και δεν σκοπεύω να αφήσω την κόρη μου ορφανή. Δε θα πεθάνω γιατί έχω ένα κοpιτσάκι που χρειάζεται τη μαμά της. Είμαι πολύ αποφασιστική σαν άνθρωπος και έχω μάθει να μάχομαι. Ξέρω πως αυτό είναι μόνο η αρχή και πρέπει να είμαι δυνατή. Ο καθηγητής Hutchison είναι η τελευταία μου ελπίδα.

Ξεκίνησαν την επέμβαση στις 10:30 π.μ. και τους πήρε 9 ώρες για να αφαιρέσουν τον όγκο που ζύγιζε 2 κιλά! Στις συνολικά 25 ώρες που διήρκεσε η εγχείρηση, η ομάδα χρησιμοποίησε δέρμα από την πλάτη της Makinzi και δύο από τα πλευρά της για να φτιάξουν το πρόσωπό της.
Daily Mail
Η οικογένειά της είχε μαζέψει τα χρήματα που χρειαζόταν για το ταξίδι της στην Αγγλία και τα έξοδα του νοσοκομείου, ενώ η χειρουργική ομάδα εργάστηκε εθελοντικά. Επειδή όμως ο οργανισμός της άρχισε να απορρίπτει το δέρμα και με περισσότερα έξοδα να έχουν προκύψει εξαιτίας αυτού, ήξεραν πως ίσως έπρεπε να αρχίσουν πάλι να βασίζονται στη φιλανθρωπία.

Ύστερα από μία δεύτερη επέμβαση και 3 εβδομάδες στο νοσοκομείο, η Makinzi μπόρεσε επιτέλους να φάει και να μιλήσει!
COoEyDZVAAAiNUQ
Ο σύζυγός της, Peddy, το μόνο που είδε όταν επιτέλους η γυναίκα του γύρισε σπίτι, ήταν ο ίδιος άνθρωπος που ερωτεύτηκε:

Είναι ακόμη πανέμορφη, η Tambu που γνώρισα και νιώθω πολύ τυχερός που βρίσκομαι δίπλα της. Είναι μία κούκλα τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.
Δημοσιεύτηκε: 3:57 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Περισσότερα: ,

Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες - Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!