Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015

Τώρα, θα νομίζετε ότι κάνουμε πλάκα έτσι;
Κι όμως, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία φαίνεται ότι γνωρίζει από τώρα όχι μόνο το αποτέλεσμα του μεγάλου αγώνα, αλλά και το ακριβές σκορ!

Μετά τις δύο συνεχόμενες σπουδαίες νίκες του με ανατροπές εναντίον της ΑΕΚ και του Ατρομήτου, ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στη 2η αγωνιστική του Europa League, καθώς την Πέμπτη αντιμετωπίζει την Μπορούσια Ντόρτμουντ στην Τούμπα.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ψάχνει τη νίκη μετά την ισοπαλία εκτός έδρας με την Καμπάλα, έτσι ώστε να αποκτήσει προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ η Ντόρτμουντ που προέρχεται από το 2-1 επί της Κράσνονταρ, θέλει το δύο στα δύο για να αρχίσει από νωρίς να κάνει τη διαφορά στον όμιλο.

Το συγκεκριμένο ματς έχει προσελκύσει ήδη τεράστιο ενδιαφέρον από τους φίλους του ΠΑΟΚ που εξαφάνισαν τα εισιτήρια και η Τούμπα αναμένεται να είναι καυτή.

Η UEFA, ωστόσο, φαίνεται να έχει ...βρει ήδη τον νικητή του αγώνα, καθώς στο επίσημο σάιτ της προβλέπει πως η Ντόρτμουντ θα επικρατήσει και μάλιστα με 0-2!

Πρόκειται, φυσικά, για μια δοκιμαστική και εικονική αποτύπωση της περιγραφής της αναμέτρησης, όπως θα γίνει εκείνη τη μέρα από τους ανθρώπους του σάιτ. Κάτι ανάλογο υπάρχει και στο ματς Κράσνονταρ-Καμπάλα, όπου η UEFA …προβλέπει πως θα λήξει 1-0! Λέτε να ξέρουν κάτι παραπάνω;
Δημοσιεύτηκε: 4:09 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Περισσότερα: ,

Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες - Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!