Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015

Το τρολάρισμα είναι πολύ συχνό φαινόμενο στα μέσα μαζικής δικτύωσης στο διαδίκτυο. Οι χρήστες έχουν λίγο πολύ συνηθίσει τα σχόλια άγνωστων ανθρώπων κάτων από τις φωτογραφίες και τις αναρτήσεις τους.Πως όμως μπορείς να διαχειριστείς το γεγονός ότι το τρόλ είναι οι ίδιοι σου ι γονείς;

Η Έμιλι Μάσον, μια φοιτήτρια, ανέβασε στο προφίλ της στο ίνσταγκραμ φωτογραφίες με το νέο της αγόρι σε πόζες τρυφέρές και πιασάρικες για το κοινό του διαδικτύου. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Όμως οι γονείς της κοπέλας είδαν τις εν λόγω φωτογραφίες και αποφάσισαν να τις διακωμωδήσουν, παίρνοντας τις ίδιες πόζες και εκφράσεις με το νεαρό ζευγάρι.

Οι απίστευτοι γονείς δεν εξέπληξαν ωστόσο την κόρη τους καθώς είναι συνηθισμένη στα πειράγματά τους. Γι “ αυτό και αναδημοσίευσε τις φωτογραφίες τους στο προφίλ της στο twitter, προκαλώντας, χωρίς να το περιμένει, πανικό!

Οι selfies έγιναν viral και αναμεταδόθηκαν πάνω από 40.000 φορές. «Όταν έγιναν viral μπερδεύτηκα. Εννοώ, ναι, είναι αστείο, αλλά θα ήταν περισσότερο ενδιαφέρον αν γνώριζαν τους γονείς μου», δήλωσε η Έμιλι στο Cosmopolitan.

Οι γονείς πάντως, που είναι παντρεμένοι 28 χρόνια, δεν μπερδεύτηκαν καθόλου και είναι πολύ χαλαροί με την έκταση που πήρε η μικρή τους πλάκα.
3
2
4
Δημοσιεύτηκε: 8:31 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Περισσότερα: ,

Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες - Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!