Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2015

Από τη μία έρχονται χιόνια και ισχυρές καταιγίδες και από την άλλη… άνοδος της θερμοκρασίας!

Αναλυτικά, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) την Παρασκευή(11/12/2015) προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στην ανατολική και νότια χώρα.

Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο και την Κρήτη. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας.

Οι άνεμοι στα δυτικά ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία στο Ιόνιο βόρειοι με την ίδια ένταση. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση σε όλη τη χώρα.

Το Σάββατο (12/12) στη δυτική και βόρεια χώρα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νοτιοανατολικά πιθανόν σποραδικές καταιγίδες με βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα δυτικά.

Την Κυριακή (13/12) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη με πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο.

Τη Δευτέρα (14/12) και την Τρίτη (15/12) προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή
Δημοσιεύτηκε: 6:40 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
loading...
Περισσότερα: ,

Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες - Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!