Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

Τραγικό θάνατο βρήκε ο αθλητής του Παναθηναϊκού και πρωταθλητής ποδηλασίας Σπύρος Ντόκος, ο οποίος έπεσε σε φορτηγό και άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 16 ετών!

Θρήνος στον ελληνικό αθλητισμό και την «οικογένεια» του Παναθηναϊκού, καθώς ο 16χρονος πρωταθλητής ποδηλασίας στην ομάδα του «τριφυλλιού» Σπύρος Ντόκος έχασε τη ζωή του στις επτά το απόγευμα. Όπως κάθε μέρα ο αθλητής των «πράσινων» βγήκε από το σπίτι του με το ποδήλατο για να προπονηθεί. Αυτήν τη φορά, όμως, η προπόνησή του έμελλε να έχει τραγικό τέλος.

Ο Σπύρος Ντόκος «καρφώθηκε» σε παρκαρισμένο φορτηγό στην είσοδο της πόλης της Άμφισσας και παρά το γεγονός ότι φορούσε προστατευτικό κράνος βρήκε ακαριαίο θάνατο. Οι πληροφορίες, βέβαια, είναι συγκεχυμένες, καθώς υπάρχει και ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο ο νεαρός αθλητής χτυπήθηκε από αυτοκίνητο.

Τον αθλητή του Παναθηναϊκού ακολουθούσε καθημερινά με το αυτοκίνητο ο πατέρας του. Σήμερα όμως καθυστέρησε για μερικά λεπτά! Τον νεαρό παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Άμφισσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο Σπύρος Ντόκος ήταν κορυφαίος αθλητής του Παναθηναϊκού για την χρονιά του 2015. Έλαβε μέρος σε 31 αγώνες, στους οποίους «μέτρησε» 28 πρωτιές!
loading...
Δημοσιεύτηκε: 10:23 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Περισσότερα: ,


Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες
Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!