Τρίτη, 5 Απριλίου 2016

Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι υπάρχουν κάποιοι που εσκεμμένα θα πάρουν ένα ζώο από το σπίτι τους. Και αυτό μπορεί να συμβεί, όχι επειδή το ζώο δεχόταν κάποιου είδους κακοποίηση, στην πραγματικότητα ο σκύλος στο συγκεκριμένο βίντεο δεχόταν αγάπη και φροντίδα, όσο κάθε ζώο που το αγαπάει ο ιδιοκτήτης του.

Ενώ ποτέ δεν θα μάθουμε τον λόγο που η σκυλίτσα Mary Jane εκλάπη από το σπίτι της, το μόνο που έχει σημασία είναι ότι δεν κακοποιήθηκε από το άτομο που την πήρε.

Ευτυχώς, η Mary Jane φαίνεται ότι κατάφερε να βρει τρόπο να το σκάσει από τους κλέφτες της, αλλά εντέλει την μάζεψε η υπηρεσία αδέσποτων. Φάνηκε να είναι καλά στην υγεία της, και την πήραν με την ελπίδα να βρουν τους ιδιοκτήτες της.

Μετά από αναμονή πέντε ημερών, την μετέφεραν στο κτήριο υιοθεσιών. Και μέσα σε λίγες ώρες, οι εθελοντές του καταφυγίου ερωτεύτηκαν την αξιαγάπητη προσωπικότητά της. Την έβγαλαν φωτογραφίες, και την προώθησαν στο διαδίκτυο.

Σε μια απροσδόκητη τροπή της μοίρας, φίλοι του ιδιοκτήτη της Mary Jane είδαν τις δημοσιεύσεις και συνειδητοποίησαν ότι είναι η ίδια σκυλίτσα που είχε χαθεί και ειδοποίησαν τον φίλο τους. Ο ίδιος σχεδόν δεν το πίστευε, έτσι πήγε στο καταφύγιο ζώων και ήθελε να δει αν είναι όντως η αγαπημένη του σκυλίτσα Mary Jane. Είχαν περάσει 7 μήνες από τότε που χάθηκε, και έτσι ο άντρας είχε υποθέσει ότι είχε χαθεί για πάντα.

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί για να δείτε την συγκινητική επανένωση του άντρα με την τετράποδη φίλη του μετά από 7 μήνες αγωνίας και θλίψης και για τους δύο. Μοιραστείτε την συγκινητική ιστορία της Mary Jane με τους φίλους σας!
loading...
Δημοσιεύτηκε: 2:56 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Περισσότερα: ,


Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες
Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!