Τρίτη, 5 Απριλίου 2016

​Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλεί τα post της νεαρής κοπέλας, για τα μάτια της οποίας φαίνεται πως έγινε το τριπλό φονικό του περασμένου Νοέμβρη, που είχε συγκλονίσει όλη την Κύπρο.

Σύμφωνα με τα τοπικά sites, η κοπέλα από τη Λάρνακα σε ανάρτηση της δηλώνει ικανοποιημένη με το τριπλό φονικό, και δημοσιεύει link, σχολιάζοντας ότι τα φονικά δεν γίνονται χωρίς λόγο, όπως δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά.

Δείτε το post της νεαρής κοπέλας

mari.jpg

Όπως καταλαβαίνετε, οι αναρτήσεις προκάλεσαν ένα χαμό από σχόλια, καθώς οι αναμνήσεις από το φονικό είναι ακόμη νωπές… Ωστόσο, να σημειωθεί ότι δεν έχει αποδειχθεί πως η νεαρή είναι και η αιτία του μακελειού, παρά το γεγονός ότι ήταν το πιο δημοφιλή σενάριο.

12935299_542456399267322_1389101209_n.jpg

Ας δούμε όμως τι συνέβη στις 25 Νοεμβρίου… Τα δυο αδέλφια Παράσχος και Κωνσταντίνος Ντορζής (19 και 21 χρονών αντίστοιχα) πήγαν μαζί με τον γαμπρό τους, Αιμίλιο Μιλτιάδους (24 ετών) στο εστιατόριο του πατέρα του δράστη στην Λεμεσσό.

Ζήτησαν να δουν τον 31χρονο, ο οποίος έμελλε να είναι και αυτός που θα τους κόψει το νήμα της ζωής. Άρχισαν να του φωνάζουν ενώ άρπαξαν καρέκλες, απειλώντας να τον χτυπήσουν, χωρίς ωστόσο να το κάνουν. Εκνευρισμένος ο 31χρονος άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και τους απείλησε με αυτό. Τότε, εκείνοι έφυγαν… αλλά φαίνεται πως ο δράστης διψούσε για αίμα για αυτό και τους κυνήγησε.

images.jpg

Τα θύματα

Τελικά κατάφερε να τους προλάβει και μπροστά στα μάτια περαστικών άρχισε να τους καρφώνει το μαχαίρι με μανία σε όλο τους κορμί, μέχρι οι τρεις νεαροί να πέσουν νεκροί.

Εκείνος, αφού τους έσφαξε, έγινε καπνός ενώ η νεαρή κλήθηκε να καταθέσει τι σχέση είχε με όλους τους εμπλεκόμενους. Λίγες μέρες μετά, ο δράστης συνελήφθη ενώ ομολόγησε το άγριο έγκλημα.
loading...
Δημοσιεύτηκε: 9:21 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Περισσότερα: ,


Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες
Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!