Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016

Ο πόνος που κουβαλά μέσα της είναι απερίγραπτος. Δεν μπορεί να αποδοθεί ούτε με λόγια, ούτε στο χαρτί. Ανείπωτος… Κι όμως η αντίδρασή της ήταν τέτοια που θύμιζε ανώτερο άνθρωπο.

Ο λόγος για την μάνα του Παναγιώτη Χριστοδούλου, άλλως «Καμαρκώτη» που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Δευτέρας 25 Απριλίου, όταν ο Γιώργος Ξιούρουππας άδειασε το πιστόλι που κρατούσε πυροβολώντας τον.

Κι όμως, αυτή η μάνα που τόσο ξαφνικά έχασε τον γιο της, τον πατέρα των τεσσάρων εγγονιών της, συμπεριφέρθηκε με τέτοιο τρόπο που μόνο θαυμασμό μπορεί να προκαλέσει.

Είναι ενδεικτική μια χαρακτηριστική στιγμή που αποτυπώθηκε στο μυαλό της ανταποκρίτριάς μας στην Λάρνακα, Κατά την αποχώρηση του Γιώργου Ξιούρουππα από την δικαστική αίθουσα συνοδεία αστυνομικών, η μάνα του μακαρίτη προσπάθησε να του μιλήσει.

«Ένα λεπτό, ένα λεπτό. Αφήστε τον ένα λεπτό. Να με δείτε σαν μάνα…» έλεγε στην αστυνομικό που την παρεμπόδιζε από το να έρθει σε άμεση επαφή με τον φονιά του γιου της.  Ακούστε την εδώ!

Τελικά, δεν τα κατάφερε. Μόνο η ψυχή της ξέρει τι είχε σκοπό να του πει. Πάντως, δεν επρόκειτο να του εξαπολύσει επίθεση. Ούτε φραστική, ούτε οποιουδήποτε άλλου είδους. Άλλωστε αυτό έδειχνε η γενική της στάση στο δικαστήριο.

Όταν ο Κούλλης και ο Πέτρος φώναζαν και ήταν αναστατωμένοι εκφράζοντας την οργή τους και την αγανάκτησή τους για τον φόνο του δικού τους ανθρώπου από τον Ξιούρουππα, αυτή η μάνα προσπαθούσε να τους συνετίσει. «Μεν σας ξανακούσω να φωνάζετε» τους είπε, για να προσθέσει σε άλλο σημείο: «Εννά τον κρίνει ο Θεός».              Πηγή: tothemaonline.com
loading...
Δημοσιεύτηκε: 1:25 π.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Περισσότερα: ,


Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες
Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!