Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015

Από την πρώτη στιγμή, που ακούστηκαν τα κακά μαντάτα με το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη, η φωτογραφία του «φαντάρου» κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με τη λεζάντα πως αυτός είναι Ο ΑΡΧΗΓΟΣ, ο ιθύνων νους για τη δολοφονία του άτυχου νέου.

Όλη αυτή η διαδικτυακή εκστρατεία για εντοπισμό του «αρχηγού» της συμμορίας, που ασκούσε λεκτική και σωματική βία στον 20χρονο φοιτητή, αναστατώνει τόσο τον ίδιο, όσο και την οικογένεια του.

Δεν μπορεί πλέον να κυκλοφορήσει ελεύθερα στο δρόμο, γιατί είναι πλέον δακτυλοδεικτούμενος και φοβάται μην του επιτεθούν, λέει στην κάμερα ελληνικής, τηλεοπτικής εκπομπής ο φερόμενος ως ο κύριος «δολοφόνος» του Βαγγέλη.

Δείτε κι ακούστε στο βίντεο την κραυγή απελπισίας του:
Δημοσιεύτηκε: 7:09 μ.μ.
Περισσότερα: ,

9 σχόλια:

  1. Για ένοχος μου φαίνεται εμένα δε δείχνει καθόλου να έχει στενοχωρηθει για το χαμό του"φίλου του" το μόνο που τον νιάζει ειναι να αποστοχοποιειθει. Κάτσε κλεισμένος στο κλουβί σου τωρα αν είσαι ένοχος ο Θεός θα σε τιμωρήσει όπως κ να χει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή τώρα ζητά κ τα ρέστα από πάνω κ δυστυχώς τον καλύπτει η οικογένεια του! Πρέπει να πληρώσουν οι ένοχοι γιατί έφαγαν ένα αθώο παιδί τώρα θα πληρώσουν την μαγκιά τους οι ψευτονταηδες από τον κόσμο! Αίσχος! Καλό Παραδεισο Βαγγέλη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω θα κανω μια απλη ερωτηση....τοσο καιρο κυκλοφορει η φωτο με τα 5 σκατοπαιδα....τωρα θυμηθηκε " ο φιλος " του Βαγγελη οτι ηταν και αυτος στην φωτογραφια ??? και κατι αλλο πολυ σημαντικο η Νικολουλη δεν θα εκανε ποτε τετοιο λαθος !!!! κατσε τωρα στο σπιτι σου και μην ξαναβγεις εξω αλητη ...για να καταλαβεις τι σημαινει φοβος ....μια ζωη θα φοβασαι μην σε σκωτοσουν !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Βαγγελης να γινει παραδειγμα δύναμις... εδειξε με το δαχτυλο και κατά προσωπο την σαπισμένη κοινωνια ... βρόμικη κοινωνια των δήθεν και των ετσι... ακομη η διοίκηση της σχολής ..το συμβούλιο των καθηγητών ..ο επιθεωρητής...ο βουλευτης απο την Κρήτη οπως ειπωθηκε (αν ευσταθεί δεν γνωρίζουμε), ότι μεσολαβησε στο να μην υποστεί κυρώσεις καποιος ανήσυχος σπουδαστής της ομάδας που ταλαιπωρούσε τον Βαγγέλη, όταν το θεμα άνοιγε .... και τελευταια τα όσα κωλόπαιδια σταύρωσαν τον Βαγγέλη.... ο καθένας απο τους παραπανω.... ακομη μένουν στο απυρόβλητο για διαφόρους και διαφορετικούς λόγους ... με το τετριμμένο..η δικαιοσύνη ερευνά.... στο μεταξύ ο κάθε άλλος υπαρκτός Βαγγελης ...να πάρει δύναμη απο αυτη την θυσία .... και να βγει μπροστα... ο Βαγγελης ΖΕΙ ΑΝΆΜΕΣΑ μας, και οπως να εχει το θεμα θα δικαιωθεί...ειναι υπόσχεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ειχα φάει μπούλινγκ για 5 χρόνια βρισιές οχι τόσο σωματική βία φτυσίματα και κυνηγητά αλλά κυρίως κοροιδιες.. Με τους τραμπούκους και εγω αν με ρωτούσατε τότε φυσικά θα έλεγα οτι ειμασταν φίλοι μα στην ιδια τάξη πηγαίναμε και ναι κάναμε παρεά
    τι παρέα όμως?
    εγω τους εκανα παρέα απο φόβο μην με κράξουν και με την ελπίδα οτι θα σταματήσουν
    και ναι είχα σκεφτει πολλές φορές οτι δεν αξίζει να ζω

    πάρτε στα σοβαρά το θέμα μπούλινγκ
    και το θέμα οικογένεια (φόβος να πω τη περνάω και πόσο με ενθαρύνουν η οχι) και καθηγητές.. Στοδικό μου σχολείο οι καθηγητές μέχρι που γελούσαν
    ήμαστε και άτυχη γενιά δεν είχαμε φεησμπούκ και όλα αυτα τα μέσα που έχουμε σήμερα

    επιβιώσαμε αν και σακατεμένοι ψυχικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. απο τον τροπο που μιλαει και μονο μπορει κανεις να καταλαβει οτι ειναι ενοχος.
    Τοσο ηρεμος και αυτος και ο πατερας του ? Αν ηταν αδικα ολα αυτα που λενε για αυτον τωρα θα επρεπε να βγαζει οργη και απο την 1η στιγμη. Οσο για τον πατερα ΑΝ οντως ο γιος του φταιει για αυτο το κακο τοτε θα επρεπε ο ιδιος να τον κατηγορει. Δεν ειμαι μανα αλλα αν γινω ποτε για τον χαρακτηρα του παιδιου μου μονο εγω θα ειμαι υπευθυνη.
    Οσο για το ποσο φιλοι ηταν κανεις που δεν εζησε απο κοντα το γεγονος δεν μπορει να το ξερει,ομως απο μερικες φωτος που εχουν βγει προς τα εξω μπορουμε ολοι να δουμε εναν Βαγγελη στην πισω σειρα η καπου χαμενο...Αυτη την εικονα δεν μπορει κανεις να την πει φιλια. Οπως διαβασα και ενα σχολιο πιο πανω "εγω τους εκανα παρέα απο φόβο μην με κράξουν και με την ελπίδα οτι θα σταματήσουν "
    Αυτο τα λεει ολα νομιζω...Δεν ηταν ο Βαγγελης μονο που τα εχει περασει αυτα...
    Απλα αυτος δεν τα αντεξε. Ελπιζω και ευχομαι οποιος φταιει για αυτο το κακο να το βρει μπροστα του και μονο τοτε θα καταλαβει τι εκανε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν ντρεπεσαι λιγο ρε μουν@πανο να βγαινεις και στα μμε;Ντροπη σου ο θεος να ξερεις θα σε κρινει και οτι η κρητη δεν ξεχνα.Ειναι και αλλα παιδια που κατηγορουν αλλα δεν βγηκε κανενα εσυ φανηκες οτι οντως εισαι ο αρχηγος...θες πολυ ξυλο για να στρωσεις και πολλα ψωμια για να γινεις μαγκας.Ψευτομαγκα του κ@λου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και καλα κανεις και φοβάσαι πεταμενε. Και να δεις ποσο περισσότερο θα φοβηθείς αν σε πετυχω πουθενά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κωλοπαιδαραααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στηρίξτε μας με ένα απλό like... Ευχαριστούμε!