Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015

Μια είδηση που είναι σίγουρο πως θα ανατρέψει πολλά δεδομένα στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη...

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Βασίλη Χήτο, η μικρή αυτή λεπτομέρεια έχει να κάνει με την κατάσταση στην οποία βρέθηκε η σορός του άτυχου νέου. Πιο συγκεκριμένα, το δεξί μανίκι της μπλούζας του ήταν κατεβασμένο όταν εντοπίστηκε και έφτασε στο σημείο ο ιατροδικαστής.

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ: Στην περιοχή που βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης κρυβόταν ο Νο1 καταζητούμενος στην Ελλάδα!

Σημαντική είναι και η επισήμανση που έγινε πάνω σ’ αυτό, αφού όταν κάποιος βάζει τέλος στη ζωή του δεν είναι δυνατό ούτε ασυναίσθητα να κατεβάσει το μανίκι του. Σημειώνεται, πως το τραύμα που του κόστισε και τη ζωή βρισκόταν στο δεξί του χέρι.

Την ίδια ώρα, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει από την αρχή την υπόθεση, ενώ νομοσχέδιο που θα περιλαμβάνει ποινή φυλάκισης έως και 6 μηνών για τους εκφοβιστές ετοιμάζεται προς ψήφιση για την ολομέλεια της Βουλής.
12:44 μ.μ.
Περισσότερα: ,

8 σχόλια:

  1. ΕΙΔΑ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΚΥΠΡΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠ[ΤΩΣΗ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΝΤΑΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΗΡΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ;;;;;;ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ
    ΚΑΝΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΕΝ ΩΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΟΚ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑΤΑ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑΥΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΕΠΙΣΤΑΤΕΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ......

      Διαγραφή
  2. ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΊ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΆΣΙΟ ΤΟ ΡΏΤΗΣΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΈΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΣΥΖΉΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΚΑΤΙ 20 ΧΡΟΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΞΗ. ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΦΟΒΙΣΑ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥΣ! ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειμαι σίγουρη πως αυτά τα μουνοπανα δεν θα πληρώσουν.Έτσι κ αλλιως στην Ελλάδα δεν βρίσκει κανείς το δίκιο του. Κανονικά τη τιμωρία πρέπει να τη πάρουν στα χέρια τους οι γονείς του Βαγγέλη κ να κάνουν αυτό που πρέπει στα πουτανοσκυλα. Το δίκιο τους αλλιώς δε πρόκειται να το βρουν.Μπουρδελο ειναι η χωρα μας.. Ας τιμωρήσουν οι ίδιοι αυτα τα τσογλάνια γιατί οι μπάτσοι δε θα τους κάνουν τιποτα. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΗΤΑΝ !! Οι γονείς του Βαγγέλη ελπίζω να αποδώσουν οι ίδιοι δικαιοσύνη κ ενας τρόπος υπάρχει μόνο. Εγώ αν ήμουν μάνα κ μου τρώγανε το παιδί εγώ η ίδια θα τους καθαριζα. Έτσι πάει οφθαλμός αντί οφθαλμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ennoite re paidia krima gia to paidi pou xa8ike neo palikari...alla ti fash ?? prepei anagkastika na ton skotwsan ?? esy pou grafeis yvreis kai loipa 8a se skotwne enas xwrianos sou ?? h' 9a phgaines fantaros na trws paloukia kai kapsonia kai 8a autoktonouses ?? to megalytero krima einai pou den eixe tin dymanh na antidrash.......paidia 3ypniste mas trwne zwntanous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟ ΑΠΟ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ ΜΕΤΑΤΡΑΥΜΑΤΙΑ Η ΤΟΜΗ ΣΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ .......... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΩΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΗ ΕΦ ΟΣΟΝ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ. ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΣΥΝΑΜΑ.........!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πεςςς τααα μια ζωη καλύπτουν την αλήθεια γαμω τη χωρα που ζούμε. Οτι κ να γίνεται η αλήθεια "λασπωνεται" και η αδικία βολτάρει παντου..δυστυχώς..

      Διαγραφή
  6. Θέλει πολύ τόλμη σε κάτι τέτοια..
    Πριν από αρκετά χρόνια μ' ενοχλούσαν κι εμένα..
    Απλώς εγώ ήμουν σε άλλη κατηγορία..
    Ήσυχη, αλλά άμα με πειράξεις,σε τακτοποιω!
    Έτσι κι έκανα και μετά έκλαιγε φυσικά και σταμάτησε να μ' ενοχλεί!
    Σ' αυτές τις ηλικίες εάν είσαι από αυτούς που τις τρως μεταφορικα ή κυριολεκτικά, θα τις τρως για όλη σου την ζωή!! Γι' πρέπει κάτι να κάνεις, παρόλο που δεν επικροτώ την βία!
    Πώς γίνεται, ο Βαγγέλης να έφυγε για ν' αυτοκτονήσει και πήρε και τα κλειδιά μαζί του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στηρίξτε μας με ένα απλό like... Ευχαριστούμε!