Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015


Έχοντας κάνει λίγες δημόσιες εμφανίσεις ως ζευγάρι, οι δυο τους δείχνουν να είναι πολύ ερωτευμένοι. Η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Καρακατσάνης είναι έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας  επισφραγίζοντας  τον ερωτάς τους. Η γνωστή ηθοποιός φαίνεται να γελά και πάλι.

Ενάμιση χρόνο πριν περίπου η Αλεξάνδρα Ούστα έζησε δύσκολες ώρες με την απώλεια του συντρόφου της Σάκη Μπουλά που την έκανε να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να «κλειστεί» στον εαυτό της.

Η ζωή όμως φαίνεται να είχε άλλα σχέδια για εκείνη. Ο Γιάννης Καρακατσάνης και η όμορφη ηθοποιός γνωρίστηκαν καλύτερα στην θεατρικά παράσταση , όπου και συμμετείχαν «Ντόλυ η προξενήτρα». Φίλοι και συνεργάτες κάνουν λόγo για ένα μεγάλο έρωτα αφού ο ηθοποιός έκανε και πάλι της Αλεξάνδρα Ούστα να χαμογελάσει. Το ζευγάρι περνά αρκετές ώρες της ημέρας μαζί ενώ τα πρώτα σχέδιά τους για γάμο είναι γεγονός.

Οι δυο τους σκέφτονται να ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας το φθινόπωρο χωρίς πολυτέλειες και θορυβώδη πράγματα αφού προτιμούν μια λιτή τελετή όπως και το προφίλ που διατηρούν και οι ίδιοι, έχοντας στο πλευρό τους συγγενείς και ελάχιστους φίλους.

Εμείς τους ευχόμαστε τα καλύτερα!!!
Δημοσιεύτηκε: 3:43 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Περισσότερα: ,

Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες! Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστούμε!