Δευτέρα, 27 Ιουλ��ου 2015

Ξένος άσος, που έκανε όργια την περυσινή σεζόν,
φαίνεται ότι κατέληξε στους Πειραιώτες απλά και μόνο για να μην πάει στους Κιτρινόμαυρους. Διαβάστε ποιος είναι και τι παίχτηκε!

Ο Ολυμπιακός για ακόμα ένα καλοκαίρι έκανε πολλές και καλές μεταγραφές, ωστόσο πολλοί παίκτες θα «κοπούν» τελικά από τον Μάρκο Σίλβα (ήδη κάποιοι ενημερώθηκαν σήμερα να βρουν ομάδα), καθώς είναι αδύνατον το ρόστερ να ξεπερνάει τους 30 παίκτες.

Οι Πειραιώτες εδώ και πολλούς μήνες «τρέχουν» το μεταγραφικό τους σχεδιασμό και η αλήθεια είναι πως πρώτα «σάρωσαν» την ελληνική αγορά και μετά κοίταξαν στο εξωτερικό. Στόχος των πρωταθλητών άλλωστε, είναι να παίρνουν ό,τι καλύτερο υπάρχει στην Σούπερ Λιγκ, ώστε αν κάποιος κάνει να μείνει ή αν δεν πείσει, τουλάχιστον να μην πάει σε αντίπαλο.

Αυτό φημολογείται πως έγινε και με τον Μαρτίνεζ, ο οποίος λόγω τραυματισμού δεν μπόρεσε να δείξει τις δυνατότητές του στον νέο προπονητή του Ολυμπιακού και σήμερα του ανακοινώθηκε πως δεν υπολογίζεται και ότι πρέπει να βρει ομάδα.

Ο συγκεκριμένος παίκτης μόνο... τζάμπα δεν ήρθε στο Λιμάνι, ενώ θυμίζουμε πως η συμφωνία με τον Παναιτωλικό, υπήρξε πριν πολλούς μήνες, όταν είχε μπει δυνατό στο κόλπο της απόκτησης του και η ΑΕΚ.

Λέτε για αυτό να έτρεξαν οι Πειραιώτες να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα;
Δημοσιεύτηκε: 1:09 π.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Περισσότερα: ,

Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες! Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστούμε!