Σάββατο, 8 Αυγούστου 2015

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της χώρας μας, με μεγάλη καριέρα και πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του που έχουν αντέξει στο πέρασμα του χρόνου και μας έχουν συντροφεύσει όλους σε διάφορες φάσεις της ζωής μας.

Ο ίδιος έχει ένα δικό του αυστηρά προσωπικό στυλ και κάθε εμφάνισή του στην πίστα γίνεται αυτόματα το Νο1 θέμα συζήτησης της εγχώριας show biz. Και αυτό γιατί λατρεύει τη μόδα και υιοθετεί αμέσως τις νέες τάσεις που προτείνουν οι διάσημοι σχεδιαστές.

Αυτή τη φορά ο τραγουδιστής έκανε την είσοδό του σε συναυλία του στη Μύκονο και συγκεκριμένα στο Monarch στο Καλό Λιβάδι φορώντας ένα σορτς σε μπλε navy και ασορτί μπλούζα και μοκασίνια.

Αυτό όμως που έκλεψε όλες τις εντυπώσεις ήταν τα τέλεια αποτριχωμένα του πόδια. Ναι, πιστός στο κλίμα της εποχής που θέλει τους άνδρες να ξυρίζουν τα πόδια τους.

Δείτε περισσότερα στις φωτογραφίες που ακολουθούν:
diaforetiko.gr : giorgos mazonakis O Μαζωνάκης το τερμάτισε! Δείτε πως εμφανίστηκε στη συναυλία του στη Μύκονο !!!diaforetiko.gr : giorgos mazonakis1 O Μαζωνάκης το τερμάτισε! Δείτε πως εμφανίστηκε στη συναυλία του στη Μύκονο !!!diaforetiko.gr : giorgos mazonakis2 O Μαζωνάκης το τερμάτισε! Δείτε πως εμφανίστηκε στη συναυλία του στη Μύκονο !!!
Δημοσιεύτηκε: 5:16 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Περισσότερα: ,

Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες! Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστούμε!