Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015

Απαράδεκτη συμπεριφορά του πρώην άσου του Ολυμπιακού στον αγώνα κόντρα στην Ουγγαρία. Είναι από τις στιγμές στο ποδόσφαιρο που σου προκαλούν τρελό ξενέρωμα.

Η Εθνική αποχαιρέτισε σήμερα τα Προκριματικά του Euro και παρά τη νίκη της με 4-3 κόντρα στην Ουγγαρία, τερμάτισε στην τελευταία θέση του ομίλου της, κάτω και από τα Νησιά Φερόε.

Παρόλα αυτά, η σημερινή εμφάνιση και κυρίως η χρησιμοποίηση στην ομάδα πολλών νεαρών παικτών, προκάλεσε αισιοδοξία για το μέλλον και ελπίζουμε πως η συνέχεια και πιο συγκεκριμένα η μάχη στα Προκριματικά του Μουντιάλ, θα έχει καλύτερη κατάληξη από αυτή για το Euro.

Κάντε εγγραφή στην κορυφαία στοιχηματική εταιρία με 100% bonus με την πρώτη κατάθεση - Κάντε κλικ ΕΔΩ

Βέβαια, υπήρξαν και τα άσχημα στο παιχνίδι με την Ουγγαρία, όπως ήταν η τραγική αντίδραση στην άμυνα και στα τρία γκολ που δεχθήκαμε ή η φάση του 77ου λεπτού, την οποία καλό θα είναι να μην ξαναδούμε απο Έλληνα διεθνή.

Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος με το σκορ στο 2-3 έτρεξε να κυνηγήσει μία βαθιά μπαλιά, όμως βλέποντας πως δεν προλαβαίνει την μπάλα, μετά από κακό κοντρόλ, "βούτηξε" στην περιοχή για πέναλτι. Μάλιστα, παρότι ο αντίπαλος αμυντικός ούτε καν τον ακούμπησε, ενώ ήταν 2-3 μέτρα μακριά(!), ο Έλληνας στράικερ σηκώθηκε και διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή!

Η αλήθεια είναι ότι πρώην άσος του Ολυμπιακού δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές στο παρελθόν. Ίσως σήμερα να ήταν ...τρελαμένος, όπως και όλοι οι παίκτες, για την πρώτη νίκη της Ελλάδας και ήθελε να κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει.

Δείτε το βίντεο...

Κάντε εγγραφή στην κορυφαία στοιχηματική εταιρία με 100% bonus με την πρώτη κατάθεση - Κάντε κλικ ΕΔΩ

Δημοσιεύτηκε: 11:14 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Περισσότερα: ,

Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες - Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!