Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016

Σαράντα μέρες χωρίς τον Παντελή. Σαράντα μέρες χωρίς το παιδί τους. Σαράντα μέρες γεμάτες ερωτηματικά, πένθος, θλίψη. Σαράντα μέρες που για την μάνα και τον πατέρα του Παντελίδη μοιάζουν μια μέρα. Και όχι ένας αιώνας. 

Το κρίμα που έχουν μέσα τους και η οργή χωρίς να φταίνε οι ίδιοι είναι πολύ μεγάλο. Ανάμικτα συναισθήματα και δάκρυα. ΠΟλλά δάκρυα. Σήμερα στο μνημόσυνο η Αθηνά Παντελίδη ήταν σε κλοιό προστασίας των πραγματικών φίλων του Παντελή. Κάνα δυο προσπάθειες μαϊντανών να την πλησιάσουν βρήκαν τοίχο. Όπως και ο πατέρας του Παντελή. Ο Στάυρος. Μακριά απ όλους. Μια βουβή θλίψη έχει απλωθεί σε όλη την εκκλησία, παρά την κοσμοσυρροή.

Σύμφωνα με πληροφορίες απο αύριο η μέρα σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση. Πληροφορήθηκα ότι οπ αδερφός του Παντελή ακολουθώντας την εντολή της μητέρας του, να μην κάνει απολύτως τίποτε μετά τα 40 ετοιμάζει τις βόμβες του. Ετοιμάζεται να μοιρααστεί με τον κόσμο πολλές απαντήσεις τις οποίες η οικογένεια έχει συλλέξει, αυτές τις μέρες.

Το σίγουρο είναι πως ότι και να γίνει το παιδί τους δεν πρόκειται να επιστρέψει. Θα αποκατασταθουν ωστόσο πολλές «αλήθειες» και θα σταματήσουν πολλές ανακρίβιες...
Δημοσιεύτηκε: 1:03 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
loading...
Περισσότερα: ,


Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες
Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!