Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016

Η φωτογραφία του σήμανε πανικό στο Facebook, ενώ πολλές ήταν οι προσφορές από θαυμάστριες που προθυμοποιούνταν να πληρώσουν οι ίδιες την εγγύηση των 900.000 δολαρίων που απαιτούνται για την απελευθέρωσή του.

Ο Τζέρεμι Μικς, είναι το κακό παιδί που μια φωτογραφία από την τελευταία σύλληψή του έμελλε να τον κάνει διάσημο σε όλο τον κόσμο.

Οταν ήταν μικρός (18 χρονών), ο Τζέρεμι Μικς ήταν ένας... απλός γκάγκστερ που μπαινόβγαινε στη φυλακή με διάφορες κατηγορίες, είχε αφρό μαλλί κι έμοιαζε ως ένας από τους πολλούς που βλέπεις σε κακόφημους δρόμους αμερικανικών μεγαλουπόλεων -και κυρίως στις ταινίες. 

Στη φωτογραφία από την τελευταία του σύλληψη όμως μοιάζει με μοντέλο και φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητος.

Twitter και Facebook γέμισαν από μηνύματα συμπαράστασης και memes όπου τον μεταμόρφωναν είτε ως μοντέλο μεγάλων οίκων, είτε ως πρόσωπο που κέρδισε μέχρι και τη συμπαράσταση της Μισέλ Ομπάμα!

Twitter και Facebook γέμισαν από μηνύματα συμπαράστασης και memes όπου τον μεταμόρφωναν είτε ως μοντέλο μεγάλων οίκων, είτε ως πρόσωπο που κέρδισε μέχρι και τη συμπαράσταση της Μισέλ Ομπάμα!


Στο Facebook, μάλιστα, δημιουργήθηκαν τρεις ομάδες στο όνομά του, που συγκέντρωσαν περισσότερα από 175.000 likes σε λιγότερο από δύο μέρες!

Οσο για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, η οικογένειά του λέει ότι πρόκειται για παρεξήγηση και ότι έχει κόψει πια κάθε επαφή με τον κόσμο των γκάγκστερ.

Πριν από λίγες ώρες, ο πιο σeξι καταδικασμένος στον κόσμο απελευθερώθηκε, αφού φυσικά εξέτισε την ποινή του, και είναι έτοιμος για μια νέα ζωή με την γυναίκα του και τα παιδιά του και φυσικά μια πολλά υποσχόμενη καριέρα στον κόσμο του μόντελινγκ.

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που ανέβασε ως ελεύθερος πολίτης.

Τις τελευταίες ημέρες είχε αρχίσει μια αντίστροφη μέτρηση στον λογαριασμό του στο instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες από ευτυχισμένες στιγμές με την οικογένειά του.


Δημοσιεύτηκε: 1:06 π.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
loading...
Περισσότερα: ,


Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες
Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!