Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη βρέθηκε ο Χάρης Λεμπιδάκης για να τοποθετηθεί σε όλα αυτά που ακούγονται μετά τον χαμό του Χάρης Λεμπιδάκης!

Είναι γνωστό πως ο δημοσιογράφος, ήταν πολύ καλός φίλος του άτυχου τραγουδιστή και έχει πολύ στενές επαφές με την οικογένεια του!

Η αλήθεια όμως είναι πως αυτή την φορά μας ξάφνιασε, καθώς ο Χάρης Λεμπιδάκης ανέφερε πως η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη και ιδιαίτερα η μητέρα του Αθηνά εχει το…ακαταλόγιστο, μετά τον χαμό του παιδιού της! –Για όσους δεν γνωρίζουν, όταν λέμε πως ένας άνθρωπος έχει το ακαταλόγιστο, σημαίνει πως δεν μπορεί να του καταλογιστεί ευθύνη επειδή ενεργεί παράλογα και εμφανίζει μη «σώας τας φρένας»

Φυσικά, όλοι γνωρίζουμε πως ο Χάρης Λεμπιδάκης δεν εννοούσε κάτι τέτοιο… Ήθελε να πει πως είναι σε απίστευτη θλίψη και σύγχιση η οικογένεια του… απλώς μπερδεύτηκε και χρησιμοποίησε αυτή την λέξη… Για τον λόγο αυτό, και για να αποφύγει κάθε είδους παρεξήγηση, ο παρουσιαστής Θέμος Αναστασιάδης, πήρε τον λόγο και είπε πως το λέει με την καλή έννοια…

Δείτε τι είπε ακριβώς στο βίντεο που ακολουθεί:
Δημοσιεύτηκε: 4:13 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
loading...
Περισσότερα: ,


Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες
Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!