Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016

Είναι ράκος. 

Όσο περνούν οι μέρες ο πόνος του μεγαλώνει που παλεύει με νύχια και με δόντια να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Μοναδική παρηγοριά και ο τρόπος να επικοινωνήσει με τον αδικοχαμένο του αδελφό Παντελή Παντελίδη είναι τα τραγούδια του. Καθημερινά ο  Τριαντάφυλλος Παντελίδης προκαλεί ρίγη συγκίνησης μέσω των αναρτήσεών του στο Facebook, αφού από τα τραγούδια του αδελφού του περνά μηνύματά προς πάσα κατεύθυνση.

Όπως έκανε και δημοσιοποιώντας το  «Και εγώ στα μάτια σου μηδέν». «Ξέρω δε σου ‘μεινε κουράγιο σώσε με πάλι απ’ το ναυάγιο μπορείς!!!!!!!!!!!!!!», έγραψε αποδεικνύοντας πως οι στίχοι του συγκεκριμένου κομματιού εκφράζουν απόλυτα την ψυχολογική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει
Την ώρα που η υπόθεση θανάτου του αδελφού του έχει πάρει διαστάσεις θρίλερ, ο Τριαντάφυλλος εξωτερικεύει όλο τον πόνο εκείνου και της οικογένειάς του μέσα από τα τραγούδια του Παντελίδη. Δεν είναι τυχαίο που λίγες μέρες πριν ανήρτησε στίχους από ένα άλλο τραγούδι του Παντελή. «Κάνε τα πάντα απόψε, βρες τρόπο κι έλα δώσε χαμόγελο ζωής ή τσάκισε και κόψε,  πως με έκανες απόψε δε θα ‘θελα να δεις!!!», είχε γράψει χαρακτηριστικά.  Ενώ νωρίτερα είχε γράψει «να σαι καλά εκεί που είσαι».
PADELIDS3PADELIDSI22

loading...
Δημοσιεύτηκε: 6:02 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Περισσότερα: ,


Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες
Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!