Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015

Έκπληκτοι οι επιβάτες είδαν μπροστά τους τον πρωθυπουργό

Στην οικονομική θέση του αεροπλάνου κάθισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να ταξιδέψει για τις Βρυξέλλες όπου θα συμμετάσχει στην Σύνοδο Κορυφής, ενώ το βράδυ θα είναι η κρίσιμη επταμερής συνάντηση με τη συμμετοχή των κκ Μέρκελ, Ολάντ, Τουσκ, Γιούνκερ, Ντράγκι και Ντάισελμπλουμ, στο περιθώριο της Συνόδου.

Ο πρωθυπουργός ταξίδεψε στην ίδια πτήση παρέα με τους στενούς του συνεργάτες όπως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Θοδωρής Μιχόπουλος.

Έκπληκτοι οι υπόλοιποι επιβάτες της πτήσης διαπίστωσαν ότι μαζί τους ταξίδευε ο πρωθυπουργός και μάλιστα στην οικονομική θέση, ενώ φυσικά δεν έχασαν την ευκαιρία να συζητήσουν για λίγο μαζί του, όπως αναφέρει το antenna.gr.



Δημοσιεύτηκε: 1:35 μ.μ.
Περισσότερα: ,

6 σχόλια:

  1. οχι θα πηγαινε σαν τους αλλους που πληρωναμε τα καυσιμα του ιδιωτικου 1000ε την ωρα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να ειναι άδειες οι περισσότερες θέσεις καταλαβαίνουμε όλοι τι σημαίνει! "Πληρώνει ο ελληνικός λαος για ολα τα εισιτήρια, ταξιδεύει στην "οικονομική" θεση, παίρνει τους κολλητούς του τους απλώνει για μπούγιο όποτε και στην οικονομική θεση ταξιδεύει και ειναι σαν ιδιωτικό αεροπλάνο Air Force 1! Ούτε το ΚΤΕΛ για Σπάτα δεν εχει στις 11 το βράδυ τόσες άδειες θέσεις!!!

      Διαγραφή
    2. Εισαι καραγκιοζης τελικα...

      Διαγραφή
  2. Για να ειναι άδειες οι περισσότερες θέσεις καταλαβαίνουμε όλοι τι σημαίνει! "Πληρώνει ο ελληνικός λαος για ολα τα εισιτήρια, ταξιδεύει στην "οικονομική" θεση, παίρνει τους κολλητούς του τους απλώνει για μπούγιο όποτε και στην οικονομική θεση ταξιδεύει και ειναι σαν ιδιωτικό αεροπλάνο Air Force 1! Ούτε το ΚΤΕΛ για Σπάτα δεν εχει στις 11 το βράδυ τόσες άδειες θέσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραβω του εχει φιλοτημο το οποιο το εχουμε χασει οι Ελληνες και πρεπει να το αποκτισουμε ξανα οταν ο Πρωθηποθργος σκεφτεται και σημπασχει με το λαο του τοτε ο κοσμο ειναι και αυτος μαζι του ετσυ παει το πραγμα αλησηδα και ετσυ θα τραβηχτουμε εξω απο την βρωμια και την δησοδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικα τοσα γιδια μαζεμενα μονο στην Ελλαδα, να τσιμπανε τοσο ευκολα απο κλασσικες κινησεις εντυπωσιασμου. Κι αλλοι ανεβηκαν σε λεωφορεια, τρενα και ποδηλατα και αποδειχθηκαν φελλοι. Καλα κι αυτα, αλλα δεν αρκουν για να χαρακτηρισουν το εργο ενος πολιτικου. Μη βιαζεστε. Επισης, κατανοω οτι πολλες φορες δεν υπαρχουν επιχειρηματα αλλα προσπαθησε αγορι μου γλυκο να μη συγχυζεσαι. Πως το ειπε εκεινο το λαμογιο ο συνδικαλισταρας; " Ξυδακι"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στηρίξτε μας με ένα απλό like... Ευχαριστούμε!