Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015

Είναι παράδοση να βγάζεις κάποιον έξω για το καλωσόρισμα, για να περάσεις καλά, να γελάσεις, να θυμηθείς ξανά πράγματα από το παρελθόν, να κάνεις μια βόλτα στο δρόμο. Πάντως όπως και να έχει σίγουρα όχι για να καταλήξεις στο νοσοκομείο όπως αυτός εδώ ο τύπος.

Αυτός ο άτυχος τύπος μας μοιράζεται την ιστορία του:

“Είχα μόλις επιστρέψει και η κοπέλα μου είχε κάνει κράτηση στο Applebee’s. Ξέρω ότι δεν είναι και το πιο αριστοκρατικό μέρος αλλά ήταν μια χαρά για τη μικρή πόλη μας στο Wisconsin. Τέλος πάντων, πηγαίνω και παραγγέλνω και εκείνη τη στιγμή δύο φίλοι μου έρχονται και μου λένε ότι ένας φίλος, τους που ήταν γιατρός, τους είχε δανείσει το Audi του.

Με ρώτησαν αν ήθελα να πάω βόλτα μαζί τους για λιγάκι, και σκέφτηκα ότι θα είχε πλάκα. Τους είπα ναι και κατάλαβα αμέσως πως η κοπέλα μου νευρίασε πάρα πολύ που θα έφευγα για λίγο με τους φίλους μου, αλλά τελικά έφυγα.

“Είχαμε βγει σε αδιέξοδο με πολύ μεγάλη ταχύτητα και πέσαμε σε ένα χαντάκι, και επειδή δεν φορούσα ζώνη, χτύπησα το πρόσωπό μου στο μπροστινό κάθισμα, δαγκώνοντας το χείλος μου άσχημα. Βγήκα από το αυτοκίνητο καλυμμένος με αίματα και έρχεται ο ένας φίλος μου και με βοηθάει να σκουπιστώ. Μπορούσα να βγάλω τη γλώσσα μου έξω από αυτή τη τρύπα που είχε γίνει στο κάτω μου χείλος.

43

“Οπότε δύο λεπτά αφού είχαμε φύγει, πήρα τηλέφωνο τη κοπέλα μου και της ζήτησα να με πάει στο νοσοκομείο. Δεν ήταν καθόλου χαρούμενη με αυτό.»



“Αλλά θα μείνει αρκετά καλή ουλή. Και τελικά ποτέ δεν έγινε το καλωσόρισμα.»

6

Τελικά μάλλον πήρες το μάθημά σου. Και ένα πράγμα είναι σίγουρο, ότι θα κάνεις αρκετό καιρό να φιλήσεις την κοπέλα σου. Φαίνεται αρκετά επίπονο. Αν και πιθανότατα να σε παρατήσει έτσι και αλλιώς με αυτό που της έκανες εκείνη τη μέρα.

Ηθικό δίδαγμα: πάντα να φοράτε ζώνη ασφαλείας.
Δημοσιεύτηκε: 12:57 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Περισσότερα: , ,

Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες - Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!