Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015

Το άτυχο παιδάκι είχε νοσηλευθεί σε κωματώδη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» με μηχανική υποστήριξη

Υπέκυψε στα τραύματά του στις 2 το μεσημέρι της Τρίτης, το δίχρονο αγοράκι από το Κιάτο το οποίο είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο το Σάββατο (31/10) άγρια ξυλοκοπημένο από τον 23χρονο φίλο της μητέρας του.

Το άτυχο παιδάκι είχε νοσηλευθεί σε κωματώδη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» με μηχανική υποστήριξη και εγκεφαλικά νεκρό.

Οι γιατροί ήλπιζαν σε ένα θαύμα όπως τόνισε η αναπληρώτρια διοικητής του νοσοκομείου, Μαρίζα Οικονόμου.

«Πρόκειται για ένα πρωτοφανές για την αγριότητά του περιστατικό, κυρίως λόγω της ηλικίας του παιδιού που είναι πολύ μικρό και βρίσκεται τώρα να παλεύει για τη ζωή του. Το αγοράκι εξακολουθεί να βρίσκεται από το Σάββατο σε εξαιρετικά κωματώδη κατάσταση, νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας με μηχανική υποστήριξη. Έχει μώλωπες, καψίματα σε όλο του το κορμάκι και έχει σπάσει τα δύο του χέρια. Πραγματικά όλοι έχουμε μείνει άφωνοι με το συμβάν, που έρχεται να προστεθεί σε όλα αυτά που βλέπουμε καθημερινά. Αυτό που περιμένουμε τώρα είναι οι τελευταίες εξετάσεις που θα κρίνουν την γενικότερη κατάσταση της υγείας του. Ελπίζουμε όλοι σε ένα θαύμα, πραγματικά».

Σύμφωνα με δηλώσεις του στο protothema.gr, ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής εξέτασης κ. Καρακούκης, είπε πως το άτυχο αγοράκι, έφερε εκτεταμένα εγκαύματα από τσιγάρα σε όλο του το κορμάκι, κάτι που αποκαλύπτει το μέγεθος του μαρτυρίου του, καθώς κακοποιούνταν συστηματικά και πριν από τον επίμαχο ξυλοδαρμό που του στοίχισε τη ζωή.

Όλα ξεκίνησαν όταν το Σάββατο, η 22χρονη μητέρα μετέφερε το παιδί της με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Αρχικά είπε στους αστυνομικούς που ήρθαν για να καταγράψουν το περιστατικό ότι το παιδί έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον πατέρα του, ο οποίος, όμως, όπως αποδείχτηκε είναι στην φυλακή.

Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι δράστης του τραγικού περιστατικού ήταν ο 23χρονος φίλος της, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv, είναι χρήστης ναρκωτικών, κάτι το οποίο, ισχύει, όπως όλα δείχνουν, και για την μητέρα του.

Όπως είχε πεί η μητέρα του αγοριού, ο 23χρονος επιτέθηκε στο παιδί της στο δρόμο προς τον καταυλισμό που διαμένουν, όταν εκείνη δεν δέχτηκε την απαίτησή του, να αφήσουν το αγοράκι να ζητιανεύει στους τριγύρω δρόμους.

Σύμφωνα με την δεύτερη κατάθεσή της, ο 23χρονος χτυπούσε το αγοράκι με μανία, χρησιμοποιώντας τα χέρια και τα πόδια του. Μάλιστα, το άτυχο αγοράκι παρέμεινε επί πέντε μέρες σε κρίσιμη κατάσταση στο σπίτι του ζευγαριού, μέχρι να το πάνε στο νοσοκομείο αργά το βράδυ του Σαββάτου.
Δημοσιεύτηκε: 6:25 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Περισσότερα: ,



Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες - Αν έχετ�� κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!